Tusgen

8 fejl hjertepatienter gøre

Hvis du allerede har været igennem en hjerteanfald, er du en øget risiko for en anden, men med et par smarte træk kan du reducere denne risiko.

Desværre har mange hjertepatienter forvekslet ideer om hvad der er godt for dem.

Mistake 1: tænker alle hjerteanfald er de samme.

Hvis din tante Mary haft et hjerteanfald, selv efter en levetid på at spise fedtfattig mad og jogging hver dag, kan du tror at ændre din egen livsstil er ikke besværet værd. Eller din ven bygningsarbejder kan have givet op sit job efter et hjerteanfald, så du antage, at du bliver nødt til at opgive dit skrivebord job, også. Må ikke regne med det. Arbejd med din læge for at lære, hvad der er bedst for dig personligt.

Mistake 2: ikke at vedtage en sundere livsstil.

At lære at spise bedre kan synes som den udfordring, et helt liv - for ikke at nævne at give op cigaretter eller gøre tid til regelmæssig motion. Men disse er nogle af de bedste ting, du kan gøre for et gladere, sundere fremtid.

Vigtige skridt, der kan hjælpe dig med at forhindre en anden hjerteanfald omfatte:

 • Afslut med at ryge.

 • Motionerer regelmæssigt, i henhold til din sundhedspleje udbyder råd.

 • Spis en sund og afbalanceret kost lavt indhold af fedt og kalorier.

 • Styr din vægt.

 • Administrer din blodtryk.

 • Styr din kolesterol niveauer.

 • Kontrol diabetes eller andre blodsukker abnormiteter.

Mistake 3: opholder fast i sorg eller depression.

Du har måske mistet din sunde selvbillede eller evnen til at gøre vigtige ting i dit liv. Enhver større forandring i deres liv vil bringe følelser af tab og kan kræve en sorgproces.

Du og din familie kan være nødvendigt at arbejde gennem en bred vifte af følelser efter din hjerteanfald. Husk, at gøre det fører til en positiv, konstruktiv fremtid.

Hvis du føler dig fast i en af ​​disse faser, tøv ikke med at søge hjælp fra en mental sundhed professionel.

Mistake 4: at give op på hjerte medicin.

Du må ikke stoppe med at tage din medicin uden at tale med din sundhedspleje udbyder. Arbejd med din udbyder til at bestemme, hvad dine valg er, og hvad disse medikamenter kan gøre for dig i form af risikoen versus fordel. Spørg om hjælp til at vælge dem, der:

 • Arbejde det bedste for dig

 • Har færrest bivirkninger

 • Er overkommelige

 • Du vil blive behageligt at tage

Mistake 5: tåspidserne omkring din familie.

Tænk over det: Hvis du stoppe med at ryge og alle andre i familien afsluttes som et resultat, vil du blive hjælpe alle. Må ikke være bange for at gøre en big deal om dine forsøg på en sund livsstil, spørg dine kære til at give dig så meget støtte som muligt.

Mistake 6: satsningen dit liv på gårsdagens sandheder.

I mange tilfælde er de behandlinger lægerne påberåbte blot et par år siden, allerede betragtes som forældet. Der har været dramatiske ændringer i medicin og procedurer, så holde up-to-date med regelmæssige besøg på din sundhedspleje team.

Mistake 7: skyr motion.

Måske er du bekymret for det vil overbelaste dit hjerte, men regelmæssig motion faktisk kan være en af ​​de bedste ting, du kan gøre for dit hjerte. Det er afgørende for en person, som allerede har haft et hjerteanfald til at udøve korrekt under rådgivning af en læge. Få en øvelse recept designet til netop dig, baseret på din fysiske sygdom og dine behov og interesser.

Motion kan hjælpe folk styre risici relateret til vægt, kolesterol, blodtryk og blodsukker. En glimrende måde at komme i gang er at deltage i en hjerterehabilitering program.

Mistake 8: ikke "generer" din læge med spørgsmål.

Din sundhedspleje udbyder er din største allierede og ønsker at partner i din varetægt. Tøv ikke med at ringe, hvis du har spørgsmål eller bekymringer.