Tusgen

Bent penis: Årsager

Hvad er årsagen bøjet penis?

Hævelse af penis kan skyldes flere sygdomme. Sande bøjet penis hos voksne kan dog være grund til Peyronies sygdom eller penis fraktur.

Peyronies sygdom er en inflammatorisk sygdom, der påvirker penis. Penis kan blive krummet eller bøjet på grund af væksten af ​​fibrøst arvæv (plak) under huden på penis. Årsagen til Peyronies sygdom er ikke kendt, men det kan være på grund af en tidligere skade på penis eller det kan eventuelt være et resultat af en autoimmun sygdom.

Skade under en erektion kan forårsage en bøjet penis som følge af en penis fraktur. Pludselige eller insisterende bøjning af en erigeret penis kan sprænge en af ​​flaskerne i penis, der fyldes med blod for at skabe en erektion eller begge dele.

Årsager til bøjet penis

Bøjede penis kan være forårsaget af to sjældne sygdomme, herunder:

  • Brud på penis
  • Peyronies sygdom

Alvorlige eller livstruende årsager til bøjet penis

I nogle tilfælde kan bøjede penis være et symptom på en fraktur af penis, en alvorlig eller livstruende sygdom, der skal øjeblikkeligt evalueres i en nødsituation indstilling.

Spørgsmål til diagnosticering af årsagen til bøjet penis

At diagnosticere din sygdom, vil din læge eller licenseret sundhedspleje praktiserende læge bede dig en række spørgsmål relateret til din bøjet penis herunder:

  • Hvornår har du først opdager din penis blev bøjet?
  • Er din penis bøjet hele tiden eller bare under en erektion?
  • Har du nogen andre symptomer?
  • Har du hver såret din penis?
  • Har du smerter i din penis?

Hvad er de potentielle komplikationer af bøjet penis?

Fordi bøjede penis kan skyldes brud på penis, kan undladelse af at søge behandling resultere i alvorlige komplikationer og permanente skader. Når den underliggende årsag er diagnosticeret, er det vigtigt for dig at følge den behandling planen, at du og din læge design specielt til dig for at reducere risikoen for potentielle komplikationer, herunder:

Referencer:

Penis lidelser. MedlinePlus, en service af National Library of Medicine National Institutes of Health. http://www.nlm.nih.gov/medlineplus/penisdisorders.html.

Krumning af penis. Peyronie sygdom. MedlinePlus, en service af National Library of Medicine National Institutes of Health. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmedhealth/PMH0002257/.

INDLEDNING

Hvad er bøjet penis?

Bøjet penis refererer til en unormal form af penis. Mens hævelse af penis kan skyldes flere sygdomme, kan sande bøjet penis være resultatet af to sjældne sygdomme Peyronies sygdom og penis fraktur, som vil være i fokus i denne artikel.... Læs mere om bøjet penis introduktion

Symptomer

Hvilke andre symptomer kan forekomme med bøjet penis?

Bent penis kan ledsage andre symptomer, som varierer afhængigt af den underliggende sygdom, lidelse eller sygdom.... Læs mere om bøjede penis symptomer

Flere artikler