Tusgen

Forhuden symptomer

Hvad er tegn på forhud problemer?

Forhuden er kappe af hud, der dækker penis. Penis er en ekstern struktur af den mandlige reproduktive system, der består af flere dele. Heriblandt roden, som forbinder penis til bugvæggen, kroppen (akslen), glans penis (hoved), og urinrøret (et rør, der transporterer sæd og urin ud af kroppen).

Derudover penis indeholder muskler, nerver, blodkar, og penis opsættende ledbånd, som støtter penis, når den er oprejst. I penis er tre kamre lavet af svampet væv, der fyldes med blod og udvide under seksuel ophidselse, hvilket resulterer i en erektion. Forhuden er løse hudfolder trække automatisk, når penis er oprejst. Forhuden kan også trækkes tilbage manuelt vandladning eller undersøgelse af penis.

Mange forældre til nyfødte drenge har forhuden fjernes kirurgisk kort efter fødslen i en procedure kaldet omskæring. Men omskæring satser i Europa falder, hvilket øger forekomsten af ​​intakte Forhud. Ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse (CDC), omskæring forekomsten faldet fra 56% i 2006 til 32,5% i 2009 (Kilde: CDC ). Verdenssundhedsorganisationen WHO rapporterer, at en anslået 30% af mændene på verdensplan er omskåret (Kilde: WHO ).

 • Forhud symptomer omfatter:

 • Blødning fra toppen eller undersiden af ​​forhuden

 • Vabler, sår eller sår

 • Brændende følelse fra forhuden

 • Manglende evne til at trække sig tilbage eller trække forhuden til at afsløre penis hoved

 • Manglende evne til at returnere en tilbagetrukket forhud at dække penis head

 • Smerte

 • Rødme eller anden misfarvning

 • Smegma (tyk sekretion, der bygger op under forhuden)

 • Hævelse

 • Tåre eller anden perforering

 • Vorter

 • Hvide pletter eller pletter

Afhængig af den underliggende årsag, kan forhuden symptomer begynder pludseligt og sidste kort eller udvikles gradvist og fortsætter. Forhud symptomer kan variere fra mild og passerer til meget smertefuldt. De kan være på grund af en række sygdomme, lidelser og sygdomme, såsom allergi, skade, cancer og infektion, herunder visse seksuelt overførte sygdomme (STD). Ubehandlet alvorlig forhud symptomer kan føre til skader på forhuden og penis hovedet, hvilket kan gengæld forhindre en mand i at få rejsning og påvirke en mands seksuelle sundhed og frugtbarhed. Forhuden symptomer kan også forstyrre vandladning, som kan skade relaterede organer, såsom blære og nyrer.

Forhud symptomer kan være et tegn på alvorlige og endda livstruende sygdomme, såsom seksuelt overførte sygdomme og peniscancer. Søge omgående lægehjælp, hvis du har forhud symptomer, som er uforklarlige, fortsætter, eller volde dig bekymring.

Søge omgående medicinsk behandling (ringe 911), hvis du, eller nogen du er sammen med, har udvidelsen eller hævelse af penishovedet med en stram, snærende bånd af forhuden væv under hovedet. Dette kan være en sygdom kaldet paraphimosis, hvilket kan føre til koldbrand og tab af penis tip, hvis den ikke behandles hurtigt. Søg straks lægehjælp (ring 911), hvis du har blodig urin eller en manglende evne til at tisse, hvilket kan signalere en urin blokering.

Symptomer

Hvilke andre symptomer kan opstå med forhuden symptomer?

Forhud symptomer kan ledsage andre symptomer, som varierer afhængigt af den underliggende sygdom, lidelse eller sygdom. Forhud symptomer kan stamme i forhuden selv eller kan opstå som følge af sygdomme i den almindelige genitale område.... Læs mere om forhuden symptomer

ÅRSAGER

Hvad er årsagen til forhuden symptomer?

Forhuden symptomer kan være forårsaget af en række sygdomme og sygdomme, såsom en allergisk reaktion, irritation, eller en infektion, såsom en seksuelt overført sygdom (STD). Forhud symptomer kan også være forårsaget af skade eller traumer på grund af operation, en ulykke, eller seksuel aktivitet.... Læs mere om forhud symptomer og årsager

Flere artikler