Tusgen

Forhudsforsnævring: behandlinger

Hvordan er forhudsforsnævring behandles?

Drenge og mænd, der har mistanke om forhudsforsnævring med en manglende evne til at urinere eller paraphimosis bør vurderes af en sundhedsperson højre væk. Behandlingen er nødvendig for at forhindre ubehag og yderligere skade. Den generelle sundhed og alder af børn vil faktor i betragtning af de behandlingsmuligheder.

Behandling af forhudsforsnævring

De fleste tilfælde af forhudsforsnævring behandles typisk med en aktuel steroid behandling på forhuden til at løsne og manipulere den. Sjældne tilfælde kan kræve omskæring, for eksempel, hvis hævelsen blander med vandladning. Behandlinger omfatter:

 • Omskæring (hvis barnet har nået en fremskreden alder, og hævelsen forhindrer vandladning)
 • Steroid cremer til at løsne forhuden

Behandling for paraphimosis

Behandlinger for paraphimosis omfatter:

 • Omskære penis (i avancerede tilfælde, som ikke reagerer på behandling)
 • Forsigtigt og minimalt incising forhuden til at reducere svulmende eller hævelse
 • Manipulation og smøring af forhuden for repositionering

Hvad du kan gøre for at forbedre din forhudsforsnævring

De følgende egenomsorg foranstaltninger kan hjælpe med at lette ubehag for dig og dit barn:

 • Anvendelse over-the-counter cremer (under en læges pleje)
 • Tager en anti-inflammatorisk medicin, såsom ibuprofen (Advil) eller naproxen (Aleve) for smerter og betændelse. Altid søge en sundhedspleje udbyder vejledning når giver over-the-counter medicin til børn, børn bør ikke gives aspirin på grund af risikoen for Reyes syndrom, en potentielt dødelig sygdom, der kan forekomme hos børn efter aspirin brug.
 • Ved hjælp af en varm, fugtig vaskeklud at dulme området

Hvad er de potentielle komplikationer af forhudsforsnævring?

Komplikationer af ubehandlet forhudsforsnævring kan være alvorlige, endda livstruende i nogle tilfælde. Du kan hjælpe med at minimere din risiko for alvorlige komplikationer ved at følge behandlingsplan du og din sundhedsplejerske design specielt til dig. Komplikationer af forhudsforsnævring nævnes:

 • Sværhedsgrad sædafgang
 • Vandladningsbesvær
 • Infertilitet
 • Recidiverende infektioner
 • Ardannelse af penis åbning

Referencer:

Forhudsforsnævring og paraphimosis. Lucile Packard Children Hospital på Stanford. http://www.lpch.org/DiseaseHealthInfo/HealthLibrary/urology/pandp.html.

Penis lidelser. MassGeneral Hospital for Children. http://www.massgeneral.org/children/adolescenthealth/articles/aa_penile_disorders.aspx.

INDLEDNING

Hvad er forhudsforsnævring?

Forhudsforsnævring er en smertefuld sygdom, der gør det vanskeligt at trække forhuden af ​​penis. Det sker i drenge og mænd, der ikke har undergået omskæring (fjernelse af forhuden, der dækker spidsen af ​​penis). Skade kan opstå, hvis forhuden magt trækkes tilbage. Forhudsforsnævring er almindelig i nyfødte hanner, fordi huden der dækker spidsen af penis er fortsat stramt, og mindre smidigt, og det... Læs mere om forhudsforsnævring introduktion

Symptomer

Hvad er symptomerne på forhudsforsnævring?

Symptomer på forhudsforsnævring kan variere i sværhedsgrad blandt de berørte personer.... Læs mere om forhudsforsnævring symptomer

ÅRSAGER

Hvad er årsagen til forhudsforsnævring?

Flere faktorer øger risikoen for at udvikle forhudsforsnævring. Ikke alle drenge og mænd med risikofaktorer får forhudsforsnævring. Risikofaktorer for forhudsforsnævring omfatter:... Læs mere om forhudsforsnævring årsager

Flere artikler