Tusgen

Hvordan styrer din medicinske udgifter

Behandlerne beslutninger, du foretager har en stor indvirkning på dit liv og din tegnebog. For at få den bedste værdi for din sundhedspleje dollar, det første skridt er at forstå din plan.

Sundhed planer, der tilbydes af arbejdsgiverne kommer generelt i en af ​​tre typer, ifølge Patient Advocate Foundation:

 • Fuldt finansieret / fuldt forsikret. Dette er en gruppe plan indgået en aftale med et forsikringsselskab og betalt af medarbejdernes præmier. Dækningen er underlagt, hvad forsikringsselskabet tilbyder.

 • Self finansieret med tredjepart. Dette er en sundheds-plan, der tilbydes af arbejdsgivere, der betaler deres egen sundhedspleje krav, men kontrakt med et forsikringsselskab til at styre fordelene. Medarbejdernes præmierne anvendes til kravene. Dækningen bestemmes af arbejdsgiveren eller hvad forsikringsselskabet tilbyder.

 • Self forsikret. Dette er en sundheds-plan, der tilbydes af arbejdsgivere, der behandler og betaler sundhedsvæsenet krav. Medarbejdernes præmierne anvendes til kravene. Dækningen bestemmes af arbejdsgiveren.

Dit helbred plan

Sygesikring planer er kompliceret, men jo mere du ved om din plan, jo mere omkostningseffektivt kan du bruge det. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte dit helbred plan administrator eller koordinator fordele.

 • Kend dine fordele. Læsning din plan og eventuelle opdateringer, når de ankommer, kan hjælpe dig med at være opmærksom på, hvilke tjenesteydelser er omfattet, og de begrænsninger, udelukkelser og maksimale betalinger. Vælg et beskyttelsesniveau, der opfylder, men ikke overstiger, hvad du og din familie har brug for. Hvis en fordel du ønsker, ikke er omfattet af planen, så tal med din arbejdsgiver om at tilføje denne ydelse. I mange tilfælde, hvis en arbejdsgiver ønsker at dække en ydelse, hvis sygeforsikring plan kan ændres til at omfatte den.

 • Lær hvor meget du skal betale. Sundhed planer typisk bede dig om at betale en del af udgiften til dagpenge, i form af selvrisikoen, co-betalinger eller faste gebyrer. Brug fordele klogt at spare på out-of-pocket udgifter.

 • Lær hvordan du får dækning. Følg dit planens retningslinier for få henvisninger til specialister, optages til et hospital, at få en anden mening eller har en screeningtest.

 • Vide, hvem de skal ringe til. Du skal vide, hvem de skal ringe til for at lære om fordele, spørg fakturering spørgsmål, løse et problem, få en henvisning eller finde råd om forebyggelse.

Lægen

De fleste af dine udgifter til lægebehandling begynde med din læge. Kommunikation med din læge om din pleje sikrer, at du får den rigtige behandling uden at betale for ekstra test eller medicin, du ikke har brug for.

 • Lær hvem de skal ringe til. Kan du spørger en sygeplejerske eller læge rutinemæssige spørgsmål over telefonen, eller skal du lave en aftale? Kan du få en recept over telefonen?

 • Brug egenomsorg omtanke. Før du ringe til lægen, ringe til en sygeplejerske rådgivning linje eller bruge nogen lignende mulighed dit helbred Planen kan tilbyde. Self-treat forkølelse, mavesmerter og andre mindre dårligdomme.

 • Forbered kontor besøg. Vær sikker på at give din læge alle de nødvendige oplysninger til at foretage en diagnose. Dette omfatter din medicinske journaler, familie sygehistorie og en liste over den medicin, du tager. Medbring en liste over spørgsmål, du ønsker at diskutere.

 • Lær alt hvad du kan om din sygdom og behandlingsmuligheder. Du kan få information fra bøger, din læge, medicinske selskaber og online. Forstå din sygdom vil hjælpe dig med at træffe bedre sundhedspleje valg.

 • Spørg om mindre dyre behandlinger. For eksempel, hvis din læge ordinerer et brand-navn medicin, spørg hvis en generisk medicin vil arbejde så godt.

 • Følg igennem. Når du accepterer at en behandlingsplan, tage medicin som anvist og holde op med enhver sygdom ledelse og forebyggelse trin din læge anbefaler.

 • Vide, hvad man skal gøre, hvis en fordring er nægtet. De fleste planer skal fortælle dig inden for 90 dage, hvis en fordring er blevet afvist. Kend procedurer at følge, hvis du ønsker at søge tilbageførsel af en afvist fordring.

Udvidet dækning

Hvis du mister dit job eller afslutter, kan du være i stand til at fortsætte din nuværende sygesikring for en begrænset tid. Denne udvidede dækning kaldes COBRA, for den føderale lov, der bemyndiger det. Du bliver nødt til at betale for dækning, men det giver dig mulighed for at bo hos din nuværende plan indtil du kan få en ny politik. Fortsat dækning er vigtig, fordi nogle kroniske sygdomme som diabetes ikke kan straks dækket af din næste sygesikring politik, hvis den nuværende plan bortfalder.