Tusgen

Kiropraktik medicin

Hvad er kiropraktik medicin?

Kiropraktik medicin er baseret på forholdet mellem tilpasning af rygsøjlen og funktionen af ​​kroppen og troen på, at kroppen kan helbrede sig selv.

Med brug af manuel manipulation af rygsøjlen, kiropraktorer mener, at de kan forbedre en persons helbred uden kirurgi eller medicin. De tror, ​​de fleste sygdomme skyldes blokeringer langs nerve bundter i rygmarven. Disse blokeringer er fundet gennem fysisk undersøgelse og røntgenbilleder. Nogle kiropraktorer også ordinere øvelser til at gøre derhjemme.

Behandlingen kan omfatte liggende på maven på et særligt skema, mens kiropraktor bruger hans eller hendes hænder og albuer til at justere rygsøjlen.

Kiropraktiske behandlinger har vist sig at være effektive til behandling af visse lændesmerter symptomer og muskel og andre knoglesygdomme smerter.

Kiropraktik daterer sig tilbage til de tider i det gamle Egypten. Men ikke indtil 1890'erne var moderne kiropraktik defineret ved en europæisk. Kiropraktik uddannelse ikke svarer til den uddannelse, licenseret medicinske læger modtager. Læger i Kiropraktik har haft mindst tre år på college med en vægt på biologi eller grundlæggende videnskaber, efterfulgt af mindst fire års uddannelse på et akkrediteret kiropraktik college.