Tusgen

Kost fælder, der holder dig fra at miste

Med alle de kostvaner derude at vælge imellem i disse dage, er det svært at vide, hvilke der er legitime, og som er kost modeluner.

For at hjælpe dig med at få klarhed, her er nogle almindelige kost fælder fra vægtkontrol Information Network (WIN), en del af National Institute of Diabetes og Digestive og nyresygdomme.

Myte: FAD kostvaner vil tage vægten ned og holde det ud.

Fakta: FAD kostvaner, der drastisk begrænser kalorier eller forbyde fødevaregrupper kan hjælpe dig med at tabe, men det er svært at holde sig til disse kostvaner på lang sigt. Kostvaner, der er meget begrænsende, er svært at følge, og mange mennesker keder sig med disse former for kost og ender genvinde den vægt, de tabte.

FAD kostvaner kan også være usundt, fordi de ikke kan give alle de næringsstoffer, din krop har brug for, siger WIN. Hvis du mister mere end tre pounds en uge på en diæt, kan du øge din risiko for at udvikle galdesten. Ekstremt lavt kalorieindhold kostvaner kan føre til problemer med hjerterytmen.

Rettelsen: Den bedste måde at tabe sig og holde det ud er at stræbe efter et halvt pund til to pounds en uge. Du kan opnå dette ved at vælge sunde fødevarer, ser dine portioner, og tilføje den daglige motion.

Myte: low-carb diæter er en sund måde at tabe sig.

Fact: Lav-kulhydrat, er høj-protein kost ikke afbalanceret spise planer, siger WIN. På disse former for kost kan du spise for meget fedt og kolesterol, hvilket kan øge din risiko for hjertesygdomme. Du kan også få for få frugt, grøntsager og fuldkorn. Spise færre end 130 gram kulhydrater om dagen kan føre til en ophobning af en slags delvist opdelt fedtstoffer kaldet ketoner. Dette kan føre til gigt og nyresten.

Rettelsen: I stedet for at skære ned på kulhydrater, bør du reducere dit samlede kalorieindtag. En sund reducere kost indeholder kulhydrater, proteiner og fedt. Denne form for kost normalt er lettere at følge, fordi det giver en bredere vifte af fødevarer.

Myte: når du forsøger at tabe sig, behøver du ikke at være opmærksom på de drikkevarer, du drikker.

Fakta: Det er nemt at proppe mere end du tror, ​​fordi flydende kalorier - fra frugt og kaffe til øl og regelmæssig sodavand - giver ikke meget mæthed, hvilket betyder psykologisk du ikke føle, at du har spist.

Rettelsen: Curb flydende kalorier ved at gøre alt, hvad du drikker mellem måltiderne lavt kalorieindhold eller kalorie-fri. Drik vand, Seltzer, almindelig kaffe, te, kost sodavand, kost grøntsag juice eller saftevand.. Også lave Særlige kaffedrikke en splurge snarere end en dagligdags begivenhed.

Myte: hvad du gør, mens du spiser, er ikke vigtigt.

Fakta: Spise mens du laver noget andet, uanset om det kører eller besvare e-mail, er en god måde at inhalere kalorier uden at vide det, fordi on-the-go kalorier kan være utilfredsstillende.

Rettelsen: Tidsplan mindst 20 minutter til at spise uden tv på og uden at læse, som også kan være distraherende. Dit mål er at fokusere på din mad og nyde hver bid.

Myte: stivelser er opfedning, så du bør begrænse dem, hvis du har brug for at tabe sig.

Fakta: Fødevarer med højt stivelse omfatter brød, ris, pasta, korn, bønner, frugt og nogle grøntsager. Disse fødevarer er også lav i fedt og kalorier. De bliver højt fedtindhold og højt kalorieindhold, når du tilføjer smør, creme fraiche eller mayonnaise, siger WIN.

Rettelsen: The Dietary Guidelines for folk anbefaler, at du har tre til 10 portioner af brød, korn, ris og pasta hver dag, selv når du forsøger at tabe sig. Prøv at vælge fuldkorn og se din portionsstørrelse: en portion er 1 skive brød, 1 ounce af klar til at spise korn, eller en halv kop pasta, ris eller kogte korn, siger WIN.

Myte: kost baseret på en bestemt fødevare forbrænde fedt, hjælper dig med at tabe.

Fakta: Ingen fødevarer "brænde" fedt, siger WIN. Fødevarer, der indeholder koffein kan fremskynde dit stofskifte, men de kan ikke gøre dig tabe sig.

Rettelsen: At tabe sig, er du nødt til at reducere antallet af kalorier du spiser og tilføje motion til din daglige aktiviteter.