Tusgen

Mælk ekspressionsteknikker

Teknikker til at udtrykke mælk

Du bliver nødt til at afhænge af mælk udtryk for at etablere og derefter opretholde mælkeproduktionen indtil din højrisiko-baby er klar og i stand til at overtage fjernelse mælk gennem effektiv amning. De fleste mødre oplever, at de får mere mælk på kortere tid, når du bruger et hospital-grade, elektrisk brystpumpe med en dobbelt samling kit, når de leverer mælk til højrisiko-nyfødte.

Udvikling af en mælk udtryk rutine

Du vil gerne pumpe mindst otte gange i 24 timer. Selv hvis du bruger en god elektrisk pumpe, er det nyttigt at lære manuel udtryk, hvis du er nogensinde uden nogle af de udstyr stykker for elektrisk pumpe, når det er tid til at udtrykke mælk.

Må ikke udskyde eller strække tiden mellem pumpning sessioner i løbet af de første tre til fem dage efter fødslen. Du kan ikke se nogen mælk i de første mange pumpestationer sessioner, og du kan kun få dråber til flere sessioner efter det. Den er fremstillet før dag 04:57 postpartum mælk kaldes råmælk, og det er normalt produceres i små mængder. Men råmælk er især rig på anti-infektiøse egenskaber, der hjælper din højrisiko-baby. Hvis du er i stand til at pumpe eller hånd udtrykker endda en dråbe, kan det være gavnligt. Dråber kan udarbejdes, og lagres i sprøjter specielt mærket som "råmælk".

Nyttige udstyr

 • Brystpumpe
  Det er vigtigt at bruge den rigtige form for pumpen, når langsigtede mælk udtryk er nødvendigt, og ikke alle brystpumper er skabt lige. Sygehus-grade, elektriske brystpumper er de eneste pumper bygget til hyppig og langvarig mælk udtryk, eller til både at etablere og derefter opretholde fuld mælkeproduktion. Disse pumper automatisk cyklus sugning med frigivelse af sug - svarende til et barns sutter handling. Undersøgelser finde mødre, der skal pumpe i flere uger eller endda måneder, der producerer en større mængde mælk, når du bruger denne type pumpe.

  Selvom der er mange gode minielectric, batteridrevne og hånd (manuel) brystpumper på markedet, blev ingen af ​​disse pumper er designet til hyppig og langvarig brug. Disse pumper er designet til at få mælk til en lejlighedsvis "relief" fodring, ikke for hyppig eller langvarig mælk udtryk. De fleste af disse mindre pumper kræver en mor til at investere mere tid og kræfter på at opnå en passende mængde mælk. Mange gør ikke cyklus sug automatisk, hvilket ofte fører til klager over brystet eller ømhed. Motorerne af minielectric pumper kan brænde ud med hyppig brug. Hyppige ændringer af dyre batterier er nødvendige, når batteri-drevne pumper anvendes hyppigt, og disse pumper blive træg og mindre effektive til fjernelse af mælk som batterier slides ned.

 • Kom godt i en pumpe
  De fleste postpartum enheder og nyfødte intensivafdelinger (NICU) har elektriske brystpumper til rådighed, så du kan begynde at pumpe det samme. De vil også give en dobbelt samling kit, som du bør tage med dig, når du forlader hospitalet. Samlingen kittet bruges derefter med hospitalet-grade, brystpumpe elektrisk du vil leje til brug i hjemmet. Du kan også medbringe din samling kit med dig, når tilbringe tid med baby i NICU, så du ikke behøver at gå glip af nogen pumpning sessioner.

  NICU personale, en amning konsulent (IBCLC - International Board of Certified Amning Consultants), eller en ammende support leder vil vide af brystpumpe leje stationer i dit område. Mange sundhedspleje pensionsordninger, herunder Medicaid, dække udgifterne til brystpumpe leje og indsamling kit køb, når et brev fra en neonatolog eller en amning konsulent forklarer barns behov for mælk udtryk sendes med anmodningen om tilbagebetaling. På grund af de mange fordele ved en mors egen mælk, sygesikring virksomheder ved, at de i sidste ende spare penge, hvis du pumpe din mælk til din baby. Kontakt dit helbred forsikringsselskab for at lære, hvis de har specifikke krav til refusion eller pumpe leje station henvisning. Skulle sygesikring ikke dækker udgifterne, så husk at det nødvendige udstyr for at opretholde mælkeproduktionen stadig koster mindre end den modermælkserstatning du bliver nødt til at købe, hvis du ikke pumpe. (En høj-risiko baby er mere tilbøjelige til at blive givet en dyrere, speciel formel for en længere periode, også.)

 • Brystpumpe opsamlingskittet
  En brystpumpe samling kit indeholder slanger, bryst flanger og indsamling flasker. Slangen tillægger selve pumpen og overfører sugning på brystet flange, som også kan omtales som "brystskål" eller "mælk tragt." Flangen er det stykke, der er i direkte kontakt med brystet. Det er centreret over brystvorten og areola af brystet. En hård plast eller glasflaske forbinder til brystet flange stykke og indsamler mælkestrømmen. Sterile indsamling flasker bør anvendes til hver pumpe session.

 • En dobbelt opsamlingskittet
  En dobbelt samling kit giver dig mulighed for at pumpe begge bryster på en gang. Undersøgelser har vist, at mødre har en tendens til at producere mere mælk på kortere tid, når de bruger denne type samling kit med et hospital-grade, brystpumpe elektrisk. Det kan være, fordi mødre finde det er lettere at pumpe ofte nok, når du bruger denne kombination af brystpumpe udstyr.

Hvor ofte og hvor længe?

En fuld sigt, sunde nyfødte typisk breastfeeds for første gang inden for en time eller to af fødsel og vil ønske at spise omkring otte til 12 gange, i alt omkring 130 til 150 minutter i 24 timer for de næste par uger eller måneder. En mælk udtryk rutine bør nøje efterligne dette mønster, så vil du ønsker at begynde at pumpe så hurtigt efter dit barns fødsel som muligt:

 • Pump mindst otte gange, eller i alt mindst 100 minutter i hver 24-timers periode. (Jo flere pumpesystemer sessioner, kan bedre. Hyppigere sessioner være nødvendigt, hvis pumpe mælk til tvillinger, trillinger eller mere.)

 • I første omgang kan du finde hyppige pumpe producerer mere mælk end din højrisiko-baby-behov, men overskydende mælk kan fryses til senere brug. Det er bedre at være på forkant med dit barns nuværende indtag. Hvis du pumpe mindre end otte gange om dagen, kan du finde mælkeproduktionen begynder at falde efter flere uger. Derefter kan 10 til 12 daglige pumpning sessioner være nødvendig i flere dage eller uger, hvis du ønsker at øge produktionen for at imødekomme dit barns voksende appetit.

 • De fleste mødre pumpe for omkring 15 til 20 minutter, hver to til tre timer i løbet af dagen, med One Four to fem timer strækning af uafbrudt søvn om natten. Du kunne pumpe i ca 15 minutter uden afbrydelse. Du kan dog finde det hjælper at tage en "massage" pause, når mælkestrømmen bremser efter fem til 10 minutter. Stop, massere dine bryster, og derefter genanvende pumpen indtil et minut går, uden nogen mælk flow.

 • Nogle mødre foretrækker enkelt pumpe for hvert bryst separat, især når først lære at bruge brystpumpe. Disse mødre pumpe ene bryst i fem minutter (eller indtil mælkestrømmen bremser), og derefter pumpe det andet bryst i fem minutter (eller indtil mælkestrømmen bremser), og gentage hele processen, men fortsætter med at pumpe indtil et minut går, uden nogen mælk flow for enten bryst. Enkelt pumpe lader en mor massage hvert bryst, som hun pumper, som kan øge mælkestrømmen.

Hvor meget mælk?

Efter syv til 10 dage af hyppige pumpende sessioner - mindst otte gange om dagen og for en daglig alt 100 minutter eller mere - forventer at producere mellem 16 til 32 ounces (ca. 500 til 1.000 ml eller cc) af modermælk et dag. Dette kan være mere mælk end din høj risiko barn har brug for lige nu, men du vil være glad for at få ekstra mælk i fryseren, hvis mælkeproduktionen falder på et tidspunkt, hvilket ikke er usædvanligt efter flere uger. Lejlighedsvis en mor skal tage en medicin eller modtage en behandling, der påvirker hendes mælk, så mælken er "pumpes og dumpede" for et par dage. Så nogen lagrede mælk kan anvendes.

Må ikke blive overrasket, hvis du får mere mælk på nogle pumpende sessioner end andre. Mange mødre oplever, at de får mere mælk tidligere på dagen. Også forventer en vis variation i den samlede mængde pumpes fra dag til dag, men tale med en certificeret amning konsulent, dit barns sygeplejerske eller læge, eller en ammende support leder, hvis du finder den daglige totale holder slippe for flere dage i træk.

Nyttige tip

Mødre af højrisiko nyfødte har fundet nogle eller alle af følgende forslag hjulpet dem med at udvikle og holde sig til en rutine, når udtryk for deres mælk til dage, uger eller måneder:

 • Hold dig til en tidsplan
  Mange mødre finde deres mælk lader ned hurtigere, og de snart få større mængder af mælk, når de pumpe på omkring samme tid hver dag. Må dog ikke være bekymret, hvis der er nogen variation i tidsplanen fra dag til dag.

 • Sæt en timer
  Det er let for tid til at glide væk og til pumpning sessioner for at få en sen start, medmindre du angiver en ovn timer eller digital ur til minde dig om hvornår det næste møde er at starte. Hvis en session er forsinket, pumpe lidt tidligere næste gang.

 • Chart pumpestationer sessioner
  Hold styr på, hvornår og hvor længe du pumpe og hvor meget mælk blev opnået ved hjælp af en simpel tjekliste diagram at bemærke pumpning sessioner. En skriftlig redegørelse vil hjælpe du afhente tidligt nogen nedgang i antallet af sessioner, tidsforbrug pumpe, eller mængden af ​​mælk, der stammer, så du kan foretage ændringer, før et reelt problem udvikler sig.

 • Få komfortable
  Du er mere tilbøjelige til at fortsætte en rutine, hvis du pumpe i en komfortabel, men bekvem, spot. Har en snack og en drik inden for rækkevidde. Distrahere dig selv ved at tale med en person over en højttalertelefon eller se fjernsyn.

 • Opret et ritual
  Følg den samme rutine for de fleste eller alle dine pumpning sessioner. Din ritual kan omfatte:

  • Pumpning i en bestemt placering

  • Anvende varme komprimerer til brysterne og gør bryst massage før pumpning

  • Dæmpning lys

  • Tænde blød musik

  • Brug afspændingsteknikker, såsom at bremse din vejrtrækning og forestille sig et smukt vandfald, der forvandler at malke efter et minut eller to af pumpning.

 • Medtag din baby i ritualet
  Du vil måske se på et fotografi af din baby eller indånde duften af ​​et tæppe eller kasket, han eller hun har slidt som du pumpe. Nogle mødre lytter til et lydbånd af råb deres spædbørn, når de begynder at pumpe, og andre simpelthen tænke på barnet, mens pumpning. Hud-mod-hud kontakt med din baby, som kaldes Kangaroo Care, under besøg i NICU har vist sig at have en positiv effekt på pumpe-og mælkeproduktion.

 • Planlægge nat sessioner
  Nighttime pumpning sessioner vil virke mindre generende, hvis pumpen og indsamling kit er sat op og klar til at gå, når det er tid til at vågne op til at pumpe. Nogle mødre spare skridt natten ved at placere flasker i en isoleret køler med en passende størrelse fryseelementer til at holde mælken ordentligt kølet indtil morgen.

 • Vær positiv
  Det er let at blive modløs, keder sig, eller frustreret, når der pumpes mindst otte gange, eller mere end 100 minutter i 24 timer for dag efter dag - især hvis du har nogen problemer at producere mælk. Der kan være øjeblikke, hvor du gerne vil smide brystpumpe ud af vinduet. Acceptere sådanne følelser som normalt, men ikke smide det pumpe væk. Ikke alene er det en dyr maskine, det er at tillade dig at give den mest værdifulde mad din baby kan få. Det er også at købe dig og din baby, indtil du bliver en effektiv amning par.