Tusgen

Micropenis

Hvad er micropenis?

Micropenis er defineret som en normalt struktureret penis, der er under det normale størrelsesområde for et spædbarn. Normalt er længden af ​​en nyfødt dreng penis er mellem 2,8 til 4,2 centimeter (1,1 til 1,6 inches) med en omkreds på 0,9 til 1,3 centimeter (0,35 til 0,5 inches). Denne måling er taget ved omhyggeligt strækning af penis og måling fra spidsen af ​​penis til bunden af ​​penis. En penis længde på mindre end 1,9 centimeter (0,75 inches) er normalt betragtes micropenis.

Hvad forårsager micropenis?

Micropenis kan forekomme alene, men forekommer normalt i kombination med andre lidelser. Hormon lidelser, der forårsager en unormal niveau af hormoner, som er involveret i udviklingen af ​​kønsorganerne kan ses i kombination med micropenis. Dette kan indebære hypofysen eller hypothalamus.

Hvad er symptomerne på micropenis?

Mens hvert barn kan opleve symptomer forskelligt, de mest almindelige fund med micropenis er et spædbarn penis størrelse, der er mindre end 1,9 centimeter, når strakt forsigtigt. I nogle tilfælde lavt sædtal, hvilket resulterer i ufrugtbarhed eller nedsat frugtbarhed, er fundet i voksenalderen. Micropenis måske eller måske ikke ses i sammenhæng med andre lidelser. Altid konsultere dit barns læge for en diagnose.

Hvordan micropenis diagnosticeret?

Diagnosen stilles sædvanligvis ved fysisk undersøgelse. Dit barn kan så henvises til flere specialister, herunder en pædiatrisk urolog (en læge, der har specialiseret sig i sygdomme og pleje af urinvejene og de mandlige kønsorganerne) og en pædiatrisk endokrinolog (en læge, der har specialiseret sig i hormoner).

Hvad er behandlingen for micropenis?

Specifik behandling for micropenis vil blive fastlagt af dit barns læge på basis af:

  • Dit barns alder, generelle sundhed og medicinsk historie

  • Omfanget af sygdommen

  • Dit barns tolerance over for bestemte medikamenter, procedurer, eller behandlinger

  • Forventninger til forløbet af sygdommen

  • Din mening eller præference

Der er ingen kur for micropenis. Hormonbehandling kan være indiceret for nogle børn at stimulere penis vækst. Andre behandlingsmuligheder vil blive drøftet med dig.