Tusgen

Oversigt over mandlige anatomi

Det følgende er en oversigt over den mandlige reproduktive anatomi:

Illustration af anatomien af ​​mandlige forplantningsorganer

Anus. Åbningen i slutningen af fordøjelseskanalen, hvor tarmindholdet forlade kroppen.

Blære. En trekantformet, hult organ placeret i underlivet. Det er holdt på plads af ledbånd, der er knyttet til andre organer og bækken knogler. Blæren vægge slappe af og udvide til butikken urin og kontrakt og flade at tømme urin gennem urinrøret.

Epididymis. Et langt rør, der ligger i nærheden af hver testikel. Bitestiklen er det rør, som bevæger sæden fra testiklerne.

Penis. Den eksterne reproduktionsorganer hanner. Penis består af to dele, skaft og glans. Glans er spidsen af ​​penis, mens skaftet er den vigtigste del af penis og indeholder røret (urinrøret), der dræner blæren. Alle drenge er født med en forhuden eller en overdækning over spidsen af ​​penis. Nogle drenge omskåret, hvilket betyder, at denne afdækning af huden er fjernet. Andre drenge ikke omskåret og kan have hud, der dækker spidsen af ​​penis.

Prostata. En sex kirtel hos mænd. Det er på størrelse med en valnød og omgiver blærehalsen og urinrøret - røret, der bærer urin fra blæren. Det er dels muskulær og dels glandulær, med kanaler åbner ind i prostata del af urinrøret. Det består af tre dele: en central lobe, med én lap på hver side. Prostata udskiller et let basisk væske, der udgør en del af sædvæsken, en væske, der bærer sædceller.

Endetarmen. Den nedre ende af tyktarmen, der fører til anus.

Pungen. Posen i huden, der holder og hjælper med at beskytte testiklerne. Testiklerne gøre sæd, og at gøre dette, temperaturen i testiklerne skal være koldere end den indvendige side af kroppen. Dette er grunden til pungen er placeret uden for kroppen.

Sædblærer. SAC-lignende kirtler, der ligger bag blæren og frigive en væske, der udgør en del af sæd.

Testikler (testikler). Testiklerne er to små organer, der er fundet inde i pungen. Testiklerne er ansvarlig for at gøre sæd og er også involveret i at producere et hormon kaldet testosteron. Testosteron er et vigtigt hormon i løbet af mandlige udvikling og modning - for at udvikle muskler, uddyber den stemme og voksende hår på kroppen.

Urinrøret. Røret, der tillader urin at passere uden for kroppen. Hjernen signaler blæremusklerne at stramme, som presser urinen ud af blæren. Samtidig, hjernen signalerer lukkemuskler at slappe at lade urin exit blæren gennem urinrøret. Når alle signaler forekommer i den rigtige rækkefølge, forekommer normal vandladning.

Sædlederen Når sæden er oplagret. Et rør, der bærer sæd ud af pungen. Sædlederen er mellem bitestiklen og urinrøret og forbinder disse sammen.