Tusgen

Pleje af uomskårne penis

Penis, den ydre reproduktionsorganer af den mandlige, består af to dele - akslen og glans. Glans er spidsen af ​​penis, mens skaftet er den vigtigste del af penis. Alle drenge er født med en forhuden eller en overdækning over spidsen af ​​penis. Nogle drenge omskåret, hvilket betyder, at denne afdækning af huden er fjernet. Andre drenge ikke omskåret og kan have hud, der dækker spidsen af ​​penis. Beslutningen om at omskære en dreng kan afhænge af mange faktorer, herunder forældrenes præferencer, religion, og hvor barnet er født.

I en uomskåren dreng vil forhuden begynder at adskille fra glans, eller spidsen af ​​penis. Dette sker naturligvis mens hannen er et spædbarn. Dette kaldes forhuden tilbagetrækning. Forhuden tilbagetrækning kan ske umiddelbart efter fødslen, eller det kan tage flere år. De fleste Forhud kan fuldt tilbagetrukket med den tid, den mandlige er 18 år gammel. Tilbagetrækning af forhuden, eller trække forhuden tilbage fra spidsen af ​​penis, bør ikke tvinges. Hvis forhuden er tvunget til at trække sig tilbage, kan det resultere i blødning og ubehag.

Hvordan til at passe de uomskårne penis

Som en teenager, bør de uomskårne mand trække eller trække tilbage, forhuden og ren under det dagligt. Det bør være en del af hans daglige hygiejne rutine. Den Europæiske Academy of Pediatrics, at forhuden bør renses ved at følge nedenstående trin:

  • Forsigtigt, ikke kraftigt, trække forhuden væk fra spidsen af ​​penis.

  • Skyl spidsen af ​​penis og den indvendige del af forhuden med sæbe og vand.

  • Retur forhuden tilbage over spidsen af ​​penis.

Altid konsultere din teenager læge for yderligere information.