Tusgen

Sådan finder du rigtige læge

Dit forhold til din læge er en af ​​de vigtigste i dit liv. Du bør være i stand til at stole din læge med dine mest private sundhedsspørgsmål eller problemer og bør føle sig sikker på at han eller hun er din allierede.

Det kan være nødvendigt at vælge en ny læge, hvis din nuværende stopper deltager i din sygeforsikring plan eller ikke længere opfylder dine særlige behov.

Skridt til at tage

Følgende forslag kan hjælpe dig med at finde en ny læge, der er rigtige for dig:

  • Kig efter en læge, når du er sund. Når syge eller i smerte, vil du ikke har tid eller energi til omhyggeligt at indsamle oplysninger om de kvalifikationer eller kvaliteter af en ny læge.

  • Saml navne fra flere kilder. Begynde med at spørge din arbejdsgiver eller sygeforsikring repræsentant for en liste over læger i primærsektoren i din plan. I de fleste tilfælde vil dine out-of-pocket udgifter være mindre, hvis du vælger en deltagende læge. Opfølgning ved at spørge kollegaer, venner eller slægtninge, hvis de ville anbefale eller fraråde nogen af ​​lægerne på listen.

  • Kontroller hver lægens legitimationsoplysninger. Ring til din lokale tilstand medicinske eller osteopatisk bord, som giver grundlæggende faglige oplysninger om stort set hver licenseret medicinske eller osteopatisk læge i din tilstand. Den liste omfatter den medicinske skole lægen deltog og enhver postgraduat uddannelse.

  • Lav en aftale. Før du beslutter dig på en læge, lave en aftale med en, der ser lovende ud. Dette møde vil hjælpe dig med at afgøre, om du har det godt med den læge, hjælpepersonale, og faciliteterne. Husk, at som en ny patient, kan det tage dig længere tid at komme ind for at se lægen. Forsikring vil ikke betale for en læge besøg, der er ikke for en helbredsundersøgelse eller et sundhedsproblem, så du skal planlægge besøget med den hensigt at etablere pleje.

Hvad at spørge

Under besøget stille følgende spørgsmål:

  • Hvordan kan jeg nå dig i en nødsituation?

  • Er det altid nødvendigt at lave en aftale, eller vil du eller en sygeplejerske besvare rutinemæssige spørgsmål over telefonen?

  • Hvem giver omsorg for dine patienter i dit fravær?

  • Har et medicinsk speciale bord certificeret dig? Hvis ja, i hvilken speciale område?

  • På hvilket sygehuse har du privilegier? (Sørg for, at hospitalet er dækket af din forsikring.)

Board certificering betyder, at lægerne er højt uddannede i specialitet de praktiserer. De har haft fem eller flere års uddannelse ud over medicinsk skole, praktiseres denne specialitet for et bestemt antal år, og har bestået en eksamen. For at forblive certificeret skal lægerne deltage efteruddannelsen programmer i hele deres karriere.

Bedøm dit besøg

Bagefter vurdere dit besøg. Efter at have fulgt ovenstående trin, så spørg dig selv: jeg blev behandlet høfligt af lægen og office personale? Blev alle mine spørgsmål besvaret? Har jeg føler forhastet eller afvist? Må jeg enig i lægens kontor politik og wellness filosofi?

Hvis ikke er opfyldt, tjekke med dit forsikringsselskab for at se om du kan besøge en anden læge uden at betale de fulde omkostninger ved besøget.

Give lægen en prøve. Ligesom enhver læge har en anden stil, enhver patient har forskellige behov. Derfor er det vigtigt at have en prøveperiode med din potentielle læge for at sikre, at du er fortrolig, har klare linjer for kommunikation og modtage fremragende pleje.

Hvis du ikke er tilfreds med den læge, genoptage din søgning.