Tusgen

Syfilis: behandlinger

Hvordan syfilis behandles?

Behandling af syfilis begynder med at søge regelmæssig lægehjælp hele dit liv. Regelmæssig lægebehandling giver din sundhedsplejerske bedst vurdere din risiko for at fange syfilis og straks bestille yderligere diagnostisk test efter behov. Disse foranstaltninger i høj grad øge chancerne for at diagnosticere og behandle syfilis i sin tidligste, mest helbredes scenen.

Hurtig diagnose og behandling kan fjerne risikoen for at udvikle alvorlige komplikationer. Hvis du har syfilis, kan du hjælpe med at helbrede det, og fjerne dens transmission ved konsekvent at følge din behandlingsplan. Behandlingen omfatter:

  • Afholde sig fra seksuel aktivitet indtil infektionen er helbredt, og din seksuelle partner (e) er blevet behandlet, selv om de har ingen symptomer.

  • En intramuskulær injektion af antibiotika penicillin. Det kan være nødvendigt flere doser af penicillin for folk, der har haft syfilis i mere end et år.

Hvad er de mulige komplikationer af syfilis?

Komplikationer af ubehandlet syfilis kan være alvorlige og livstruende. Du kan minimere risikoen for alvorlige komplikationer for dig selv, dit ufødte barn, og din seksuelle partner (e) ved at følge behandlingsplan du og din sundhedsplejerske design specielt til dig. Komplikationer af syfilis kan nævnes:

  • En øget risiko for at pådrage hiv, der forårsager aids

  • Aortaaneurisme

  • Fødselsdefekter

  • Blindness

  • Demens

  • Lammelser

  • Dødfødsel

INDLEDNING

Hvad er syfilis?

Syfilis er en form for seksuelt overført sygdom (STD) forårsaget af en infektion af bakterien Treponema pallidum. Syfilis kan også sprede sig til et foster af en inficeret moderen under graviditeten. En simpel blodprøve kan tjekke for denne bakteriel infektion.... Læs mere om syfilis introduktion

Symptomer

Hvad er symptomerne på syfilis?

Syfilis er en infektion, der kan bo i kroppen i år, hvis ikke anerkendt og behandles omgående. Der er tre stadier af syfilis, og hvert trin har forskellige symptomer.... Læs mere om syfilis symptomer

ÅRSAGER

Hvad der forårsager syfilis?

Syfilis er en seksuelt overført sygdom forårsaget af en bakteriel infektion af bakterien Treponema pallidum. Syfilis kan overføres fra én person til en anden ved seksuel kontakt, der involverer vaginal, oral-eller analsex. Syfilis infektion kan også overføres fra en smittet mor til hendes barn under graviditet.... Læs mere om syfilis årsager

Flere artikler