Tusgen

Vægttabet på arbejde

Vægttabet kan være en vanskelig opgave, når du har en udfordrende karriere. Overvej de mange potentielle sabotører: at have lidt tid til at udøve, spise ude ofte for business-arrangementer, og vender den konstante fristelse af cookie bakker.

Din vægt er kontrolleret af antallet af kalorier du spiser balanceret mod antallet af kalorier, du bruger. At tabe sig, skal du bruge flere kalorier end du spiser. Det første skridt? Hold en mad og motion dagbog for omkring to uger. Optag hvornår, hvad og hvor meget du spiser i løbet af dagen, og også optage, hvornår og hvor længe du fysisk aktive. Derefter vurdere de oplysninger, du har indsamlet.

Hvilke typer af situationer, tanker eller følelser udløser dig til at spise eller ikke spise, motion eller ikke motion? Har du snack under deadline pres? Har du redde det meste af din spise, når du kommer hjem fra arbejde? Er du snuppe et stykke slik hver gang du passerer receptionist skrivebord?

Når du har en fast idé om din kost og aktivitet mønstre, skræddersy dit vægttab plan for at løse disse problemområder.

Følgende strategier kan hjælpe dig med fejlfinding og personliggøre din vægttab plan til at håndtere fælles arbejdsplads vægttab vejspærringer.

Planlægge

Antallet af kalorier du skal spise hver dag, og ikke tager på i vægt, afhænger af dit aktivitetsniveau, alder og køn. At tabe sig, spise færre kalorier, end du har brug for og bruge flere kalorier ved at øge din fysiske aktivitet. For at hjælpe dig med at opdage antallet af kalorier og mængden af sunde fødevarer, du bør spise hver gå til USDA Vælg My Plate hjemmeside.

Din dagpenge kalorie bør komme fra fødevarer, der leverer de vitaminer og andre næringsstoffer, din krop har brug for. Din kostplan bør omfatte en bred vifte af grøntsager og frugter, fuldkorn, magert kød, fjerkræ, bønner og fedtfattig eller fedtfri mælk.

Prøv at undgå fødevarer, der giver kalorier uden ernæring. Fra kontoret goodie krukken og improviseret fødselsdagsfester til automater-maskine billetpris og sidesten kontor-mødet mad bakker, arbejdspladser typisk tilbyde et overflødighedshorn af muligheder for uplanlagte spise og dermed ekstra kalorier.

For at mindske fristelsen til at forkæle, har dit vægttab planen indeholde tre gennemsnitlig størrelse måltider og mindst to små sunde snacks, eller fem små mini-måltider. Ved brændstofpåfyldning dig godt i løbet af dagen, vil du ikke være så sulten og sårbar over for gnave.

Det kan også beskytte dig mod overspisning natten.

Mange mennesker spiser ikke så meget på arbejde, fordi de er distraheret. Men når de kommer hjem, de indtager en hel dags værd af kalorier, og derefter nogle, fordi de er så sultne.

Morgenmad er en særlig vigtig måltid at medtage i din plan. Det jump-starter dit stofskifte, hvilket rent faktisk hjælper dig med at forbrænde flere kalorier i løbet af dagen.

Spise ude

Hvis dit job kræver hyppig spise ude, kan du stadig holde sig til dit vægttab mål ved at tage kontrol over situationen.

Hvis det er muligt, planlægge. Forskning restauranten og tjek ud i menuen, før du ankommer. Mange restauranter nu tilbyde deres menuer online, eller du kan få det faxet til dit kontor. Hvis du ikke har tid til at planlægge, så spørg på restaurant for at se hjertet sundt eller lavere fedtindhold retter på menuen, som de fleste restauranter vil give.

De fleste restauranter serverer også portionsstørrelser, der er for store. Overvej at spise halvdelen eller mindre af den del, du er tjent, tage resten hjem for en anden måltid.

Må ikke fratage dig selv

Hvis du virkelig ønsker fødselsdagen kage på firmafest eller bøf og kartofler med creme fraiche på restauranten møde, gå videre og få nogle, men begrænse portionsstørrelse.

Må ikke fratage dig selv for at nyde fødevarer, som du hungrer. Hvis du gør, kan du risikere overspisning. Portion kontrol er nøglen.

Så har et lille stykke kage eller petite filet og faktor det ind i din daglige plan.

I mellemtiden, hold op med andre, der deler din sunde mål og anspore hinanden på.