Tusgen

7 coping tips til kroniske migrænikere

Som en neurolog med speciale i hovedpine, jeg ser patienter med kronisk migræne-en alvorlig og invaliderende sygdom, som kan forårsage moderat til svær invaliditet. Ifølge Migræne Research Foundation, cirka 2% af befolkningen i Europa lider med kronisk migræne. Kronisk migræne defineres som hovedpine, der forekommer på mere end 15 dage hver måned. Nogle mennesker lider af migræne hovedpine uafbrudt hele dagen lang, hver dag i måneden.

Migræne er en neurologisk sygdom. Det er vigtigt at forstå, at kronisk migræne fysiologisk, ikke psykologisk. De er relateret til, hvordan din krop fungerer og ikke er forårsaget af problemer med dit sind. Vigtigst er det, migræne er mere end en dårlig hovedpine. Det er en samling af neurologiske symptomer, der kan omfatte hovedpine, synsforstyrrelser, svimmelhed, kvalme og opkastning, og ekstrem følsomhed over for lys, lyd, berøring og lugt.

Kronisk migræne er forårsaget af en kombination af miljømæssige og arvelige faktorer. Nogle folk fortæller mig, at "min mor har migræne, men hun har dem en gang om året." At have et familiemedlem, der lider af nogen form for migræne kan indikere en genetisk disposition gør dig mere modtagelig for at få hovedpine. Et familiemedlem kan have daglig hovedpine, en anden kun en gang om året.

Selvom du ikke kan vælge dine forældre, kan du løse hovedpine udløser. Stress, magnesiummangel, koffein forbrug, søvnmønstre, og ernæringsmæssige faktorer kan forårsage hovedpine. Dit første skridt til at lære din hovedpine udløser er at holde en dagbog. Jeg udviklet en iPhone app, Hovedpine Relief Dagbog, for at hjælpe patienterne at holde en præcis registrering af deres hovedpine. Holde en dagbog vil hjælpe dig med at lære, hvad der udløser dine egne hovedpine og vil hjælpe din læge designe en behandlingsplan specielt til din sygdom.

Jeg anbefaler ofte følgende behandlinger til mine kroniske migrænepatienter: Undgå koffein, få regelmæssig motion, så prøv biofeedback / meditation, tage en magnesium supplement, og prøv Botox (Botulinum Toxin Type A). Mere end 70% af de patienter, jeg behandler med Botox finde lindring. Her er nogle yderligere coping tips jeg har for mennesker, der lider af kronisk migræne.

  1. Få aerobe motion. En af de gennemprøvede måder at hjælpe med at lindre stress, især vist sig at hjælpe mennesker med migræne, er regelmæssig aerob motion. Jeg anbefaler normalt mindst tre gange om ugen i mindst 30 eller 40 minutter. Der er en direkte sammenhæng mellem mere motion og færre hovedpine. Nogle patienter siger, at de ikke har tid til motion, men du også nødt til at overveje tid tabt, når du lider en migræne. Motion er afgørende, hvis du ønsker at få det bedre.

  2. Prøv afspændingsøvelser. Alle ved, at stress er en væsentlig årsag til hovedpine, og afslapning terapi hjælper. Biofeedback er en type af edb afslapning uddannelse, og det virker for mange af mine patienter. Progressive afslapning virker også, som gør yoga og meditation. Alle afspændingsterapi er lige så effektive.

  3. Hold dig til en regelmæssig søvn tidsplan Gå til at sove på samme tid hver aften. Vågner op på samme tid hver morgen, selv i weekenderne. Begge mangel på søvn og for meget søvn kan forårsage hovedpine.

  4. Tag magnesium kosttilskud. Magnesium mangel kan forårsage migræne hovedpine for nogle mennesker. Symptomer på magnesiummangel omfatter migræne hovedpine, kolde hænder og fødder, præmenstruelt syndrom og muskelkramper i benene. At supplere med magnesium, start med 400 mg daglig.

  5. Undgå fødevarer udløser. Hvilke fødevarer udløse hovedpine varierer fra patient til patient. Nogle fødevarer udløser er hurtigt indlysende. Hvis du har et glas vin, og du får en hovedpine, så vin er en af ​​dine fødevarer udløser. Andre almindelige fødevarer udløser er chokolade, MSG (mononatriumglutamat), konserveringsmiddel lastet mad og sukker erstatninger. Mange hovedpine lider kan også have en gluten følsomhed og bør forsøge en gluten-fri diæt. Endelig sukker følsomhed er et fælles problem med hovedpine patienter.

  6. Undgå koffein. Patienter ofte ikke klar koffein er synderen, fordi koffein hjælper ofte dem til at føle bedre. Virkeligheden er, at koffein tilbagetrækning er, hvad der giver dem deres hovedpine. De har koffein og de føler sig bedre, men to timer senere, de har brug for mere koffein.

  7. Overvej kosttilskud. Endelig er der nogle kosttilskud, der kan hjælpe folk med kronisk migræne, herunder CoQ10 (300 mg), hestehov (150 mg), Matrem, riboflavin (vitamin B2), vitamin B12 og fiskeolie. Husk, at hestehov er en giftig plante, så aldrig bruge det i noget, bortset fra sin rene form. Tal med din læge først, før du tilføjer supplementer til din kost.