Tusgen

Depression og erektil dysfunktion

Behandling af depression, slå erektil dysfunktion

Erektil dysfunktion (ED) og depression er ofte uheldige sengekammerater. Seksuelle problemer er et almindeligt symptom på depression. De er også en hyppig bivirkning ved behandling med antidepressiv medicin. Lær mere om måder at slå depression ›

Hvordan dit sind kan forårsage erektil dysfunktion

Psykologiske faktorer er den egentlige årsag til erektil dysfunktion hos omkring 10% til 20% af tilfældene. Under sådanne omstændigheder er en patient siges at have psykogen erektil dysfunktion. Stress, problemer i parforholdet, eller psykiske sygdomme kan forringe signalerne fra hjernen, der indleder den kæde af biologiske begivenheder, der er nødvendige for en erektion. Ofte er det grundlæggende problem er angst eller depression. En undersøgelse viste, at erektil dysfunktion er næsten dobbelt så udbredt blandt deprimerede mænd, da det er blandt dem, der ikke deprimeret. Andre årsager omfatter stress, skyldfølelse, lavt selvværd, og frygt for seksuel fiasko.

Lær mere om erektil dysfunktion og de ​​psykologiske faktorer ›

Brug oral medicin til behandling af erektil dysfunktion

Receptpligtig oral medicin er ofte meget vellykket i behandling af erektil dysfunktion. Men mænd med visse sundhedsmæssige problemer eller som tager visse andre lægemidler bør ikke bruge dem. Og al medicin kan give bivirkninger. Tal med din læge om, hvorvidt oral erektil dysfunktion medicin er det rigtige for dig, og de risici og fordele af medicinen.

Find ud af, hvad medicin kan være rigtigt for dig ›