Tusgen

2-for-1 fordele: behandling af depression, slå erektil dysfunktion

Erektil dysfunktion (ED) og depression er ofte uheldige sengekammerater. Seksuelle problemer er et almindeligt symptom på depression. De er også en hyppig bivirkning ved behandling med antidepressiv medicin. Alle fortalte, at omkring 30 procent af deprimerede mænd siger, at de har problemer med at opnå eller vedligeholde en erektion.

Men hvis du er en mand med depression, behøver du ikke at acceptere at leve med erektil dysfunktion. Der er trin, du kan tage for at løse problemet og genvinde en tilfredsstillende sexliv.

Linket til depression

Depression er mere end en forbigående blå stemning. Det er en langvarig sygdom, der påvirker følelser, tanker og adfærd. Det er også en almindelig lidelse, slående mere end 6 millioner europæiske mænd hvert år.

Et kendetegnende for depression er tab af interesse for ting, der var engang nydes, herunder køn. Depression i sig selv kan forårsage erektil dysfunktion. Eller når erektil dysfunktion har en fysisk årsag, kan depression gøre det værre.

Depression kan føre til erektil dysfunktion, men det omvendte er også sandt. For nogle mænd, er stress kan forårsages af seksuelle problemer forværre en løbende anfald af depression eller modregne et nyt. Det er en ond cirkel, og det første skridt mod at bryde fri er at søge professionel hjælp for begge sygdomme.

Linket til antidepressiva

Der er en fangst, selvom: Mange antidepressiva-medicin anvendes til behandling af depression, kan forårsage erektil dysfunktion som en bivirkning. Hvis dette problem opstår, må du ikke stoppe med at tage antidepressive. I stedet tale med din læge om mulige løsninger. Reduktion af dosis eller skifte til en anden antidepressiv kan hjælpe. I nogle tilfælde kan en anden medicin føjes til din behandlingsplan. Nogle undersøgelser har rapporteret forbedring, når tilføjer:

  • Bupropion (Wellbutrin)-et antidepressivum, som virker forskelligt fra andre dem og kan opveje deres seksuelle bivirkninger

  • Medicin til behandling af erektil dysfunktion

Rigtige mænd får deprimeret

Depression er ikke et tegn fejl eller tegn på svaghed. Det er heller ikke en flygtig stemning, som du bare kan ønske væk. Det er en alvorlig sygdom, en, der kan skabe ravage i dit personlige liv. Venstre ubehandlet, kan det tappe din energi og gøre det svært at spise, sove og arbejde.

Det er derfor, der søger behandling for depression er så vigtig, og antidepressiva er en af ​​de vigtigste behandlingsmuligheder. Seksuelle bivirkninger kan være smerteligt. Men ved at arbejde med din læge, kan du styre dem og stadig få depression under kontrol.