Tusgen

Seks alle naturlige sex tips

Naturlige måder at vende erektil dysfunktion

Leder du efter naturlige måder at omgå eller hjælpe omvendt erektil dysfunktion? Spring kosttilskud og prøv disse tips til et bedre sexliv og generelle sundhed. Forbedret humør og livskvalitet tilføjes bonusser. For flere måder at forbedre dit sexliv, ser det specielle afsnittet "Oprettelse af et bedre sexliv."

  1. Begynder at gå. Blot 30 minutter af walking en dag var forbundet med et fald 41% i risiko for erektil dysfunktion, ifølge en Harvard-undersøgelse, mens en separat undersøgelse rapporterede, at moderat motion kan hjælpe med at genoprette seksuel ydelse hos overvægtige midaldrende mænd med erektil dysfunktion.

  2. Spis rigtigt. Gå bullish på frugt, grøntsager, fuldkorn og fisk, mens nedtone rødt og forarbejdet kød og raffinerede korn, en kost, der mindsket sandsynligheden for erektil dysfunktion i Massachusetts Male Aging Study. Et andet tip: kroniske mangler i vitamin B 12 - findes i muslinger, laks, ørred, oksekød, berigede korn og yoghurt - kan skade rygmarven, potentielt kortslutte nerver er ansvarlige for sensation samt formidle meddelelser til arterier i penis. Multivitaminer og berigede fødevarer er de bedste spil for dem, der absorbere B 12 dårligt, herunder mange ældre voksne, og enhver med atrofisk gastritis, en sygdom, der kan påvirke næsten en ud af tre personer i alderen 50 og ældre.

  3. Tjek din kar-sundhed Tegn på at sætte dig på vejen til dårlig kar-sundhed omfatter skyhøje niveauer af blodtryk, blodsukker, LDL (dårligt). kolesterol og triglycerider, lavt niveau af HDL (gode) kolesterol, og en voksende talje. Check med din læge for at finde ud af, om dit karsystemet - og dermed dit hjerte, hjerne og penis - er i god form eller har behov for en tune-up gennem livsstilsændringer og om nødvendigt medicin.

  4. Mål op en trim talje er et godt forsvar -. En mand med en 42-tommer taljen er 50% mere tilbøjelige til at have erektil dysfunktion end en med en 32-tommer taljen.

  5. Slanke. Synke på en sund vægt. Fedme øger risikoen for karsygdomme og sukkersyge, to store årsager til erektil dysfunktion. Og overskydende fedt tinkers med flere hormoner, der kan indgå i det problem, også. Brug for flere grunde? Slankning hjælper med tips. 3 og 4.

  6. Flyt en muskel. Faktisk flytte flere muskler af bækkenbunden, herunder ischiocavernosus, som forbedrer stivhed under erektioner og bulbocavernosus, som hjælper med at holde blodet i at forlade penis ved at trykke på en tast vene. I et randomiseret, kontrolleret forsøg med 55 britiske mænd, tre måneder to gange dagligt sæt Kegel øvelser, der styrker disse muskler, kombineret med biofeedback samt gode råd om livsstilsændringer - rygestop, vægttab, begrænser alkohol - arbejdet langt bedre end blot rådgivning om livsstilsændringer. I løbet af de næste tre måneder, også kontrolgruppen praktiseret Kegels og oplevet lignende forbedringer i erektion. Efter seks måneder var 40% af alle de emner, genvandt normal erektil funktion og næsten 36% havde forbedret.