Tusgen

Diabetes og erektil dysfunktion

Diabetes & seksuel intimitet

Seksuel intimitet er en vigtig del af livet. For folk med diabetes, er det nødvendigt at være meget opmærksomme på spørgsmål vedrørende deres seksuelle sundhed. Lær mere om hvordan diabetes påvirker din seksualitet ›

Diabetes fordobler risiko for erektil dysfunktion

Mænd med diabetes er dobbelt så tilbøjelige til at opleve erektil dysfunktion som mænd uden sygdommen, hvilket gør diabetes en af ​​de mest almindelige årsager til erektil dysfunktion. Diabetiske mænd også konfrontere dette problem på yngre aldersgrupper end mænd i den almindelige befolkning. Begge former for diabetes øger risikoen, selvom dyr forskning giver tidlige spor at vejen til erektil dysfunktion kan variere afhængigt af, om et menneske har type 1 eller type 2-diabetes. Hvis dette viser sig sandt i humane undersøgelser, kunne det være et skridt i retning af bedre skræddersyede behandlinger.

Blandt mænd med diabetes, erektil dysfunktion normalt udvikler sig gradvist over en periode på flere måneder eller år. I begyndelsen kan det erektion ikke være så stiv som det var engang, eller måske ikke kan opretholdes. Sommetider erektil dysfunktion er det første tegn på, at en mand har diabetes.

Oral medicin for erektil dysfunktion

Receptpligtig oral medicin er ofte meget vellykket i behandling af erektil dysfunktion. Men mænd med visse sundhedsmæssige problemer eller som tager visse andre lægemidler bør ikke bruge dem. Og al medicin kan give bivirkninger. Tal med din læge om, hvorvidt oral erektil dysfunktion medicin er det rigtige for dig, og de risici og fordele af medicinen.

Hvilken medicin er rigtige for dig? ›