Tusgen

Partner med erektil dysfunktion? hvordan man kan hjælpe

Rådgivning for partnere

En mand med erektil dysfunktion er ikke den eneste, der har berørt af det, virkningen strækker sig til sin partner så godt. Som hans partner, kan du ønsker at hjælpe, men ikke hvordan. Du kan føle dig skamfuld og måske endda "unormal" på grund af de seksuelle problemer i dit forhold. I mellemtiden, de to af jer glide fra hinanden i stilhed.
Her er forslag til nogle måder, du kan hjælpe.
Drøfte spørgsmålet. God kommunikation er grundlaget for en varig forhold. Konfrontere eventuelle problemer, du måtte have om erektionsproblemer ved at drøfte dine følelser og fortælle din partner, at du pleje. Hold kommunikationslinjerne åbne før, under og efter elskov.
Forsikre din partner, at han ikke er alene. Mind ham (og dig selv), at millioner af mænd har erektil dysfunktion og at det er en behandlelige medicinsk sygdom.
Lær om sygdom og behandlingsmuligheder for. Information virkelig er bemyndigelse. Den bedste behandling for erektil dysfunktion er en, du begge enige om vil passe mest komfortabelt med din elskov.
Tilbyd at gå med din partner til sin læge udnævnelse. Generelt par, der arbejder sammen har den bedste chance for en vellykket behandling. Men hvis din partner foretrækker at se alene sin læge, respektere hans privatliv. Der er andre måder, du kan støtte hans behandling.
Hjælp din partner hjælpe sig selv. Husk på, at dårlige sundhedsvaner, såsom rygning og druk, kan forårsage erektil dysfunktion. I en støttende og ikke-dømmende måde, opmuntre din partner til at bryde disse vaner. Hvad er godt for hans generelle sundhed er godt for din seksuelle forhold.
Udtryk din kærlighed på mange måder. Udvid dit repertoire af intime udtryk. Elskov kan være tilfredsstillende, selv uden en erektion.