Tusgen

Alkoholisme og familie historie

Hvis du har en forælder, bedsteforælder eller anden nær slægtning med alkoholisme, kan du have problemer med alkohol nede ad vejen. Mange undersøgelser af børn af alkoholikere har fundet, at de er omkring fire gange større sandsynlighed for at udvikle alkoholproblemer, siger National Institute on alkoholmisbrug og alkoholisme (NIAAA).

Men alkoholisme er ikke kun bestemmes af generne, du arver. Faktisk har mere end halvdelen af ​​alle børn af alkoholikere ikke bliver alkoholikere. Mange faktorer har indflydelse på din risiko for at udvikle alkoholisme. Disse omfatter, hvordan dine forældre rejste dig, dine venner, din stress -niveau, og hvor tilgængelige alkohol er.

Vel vidende, at du er i fare, er vigtigt, men fordi du kan tage skridt til at beskytte dig selv.

Visse symptomer

Ifølge NIAAA, alkoholisme er en sygdom, som omfatter følgende fire symptomer:

1.. Trang-et stærkt behov eller trang til at drikke

2. Tab af kontrol-ikke at kunne stoppe med at drikke

3. Fysisk afhængighed-abstinenser, såsom kvalme, svedudbrud, rysten og angst, når du holder op med at drikke

4.. Tolerance-behovet for at drikke større mængder alkohol over tid

Hvad skal jeg gøre

Hvis du er bekymret for, at din families historie alkoholproblemer eller din urolige familieliv sætter dig i risiko for at blive alkoholiker, her er nogle skridt fra NIAAA at hjælpe med at forhindre det:

  • Undgå drikkeri blandt mindreårige. Risikoen for alkoholisme er højere, hvis du begynder at drikke i en tidlig alder. Dette er på grund af både sociale faktorer og gener.

  • Drik moderat som en voksen. Hvis du har en familie historie alkoholisme, du er i større risiko for at blive afhængige af alkohol. Du bør henvende selv moderat drikke med forsigtighed, fordi du kan finde det vanskeligt at forblive på dette niveau.

Søg hjælp

Hvis din familie har problemer med alkohol, og du er bekymret, du kan være på vej på den måde så godt, tale med din læge eller stof-misbrug rådgiver. De kan anbefale støtte grupper eller organisationer.

Hvis du er en voksen, der allerede er begyndt at drikke, kan din læge vurdere dit drikkeri. Han eller hun kan fortælle dig, hvis du har brug for at skære ned og rådgive dig, hvordan du griber det an.