Tusgen

Sætte det sjove tilbage i sex

Selv i de bedste forhold, kan sex blive kedelig efter en årrække. Med en lille smule fantasi, kan du genoplive den gnist.

. Være eventyrlysten Måske har du aldrig haft sex på køkkengulvet eller i et afsides sted i skoven, kan nu være tid til at prøve det. Eller prøv at udforske erotiske bøger og film. Bare følelsen af ​​naughtiness du får fra at checke ud en X-rated film på den lokale videobutik kan gøre du føler dig frisky.

Vær sensuel. Skabe et miljø for elskov, der appellerer til alle fem af dine sanser. Koncentrer dig om fornemmelsen af ​​cool plader mod din hud, rytmen af ​​en jazz melodi, duften af ​​blomster rundt i lokalet, den bløde fokus for levende lys, og smagen af ​​modne, saftige frugt. Brug denne øgede sensuel bevidsthed, når de foretager kærlighed til din partner.

Være legesyg. Lad kærlighed noter i din partners lomme for ham eller hende at finde senere. Tag et skumbad sammen - den varme hyggelige følelse du har, når du får ud af karret er en stor optakt til sex. Tickle. Grine.

Vær kreativ. Udvid din seksuelle repertoire og variere dine scripts. For eksempel, hvis du er vant til at gøre kærlighed på lørdag nat, vælger søndag morgen i stedet. Eksperimentere med nye holdninger og aktiviteter. Prøv sexlegetøj og sexet lingeri, hvis du aldrig har før.

Være romantisk. Læs poesi til hinanden under et træ på en bjergskråning. Overrask hinanden med blomster, når det ikke er en særlig lejlighed. Planlæg en dag, hvor alt du skal gøre er løgn i sengen, snak, og være intime.

Det vigtigste værktøj, du har til din rådighed er din holdning om seksualitet. Bevæbnet med god information og et positivt livssyn, bør du være i stand til at nyde et sundt sexliv i mange år fremover.