Tusgen

Et nyt syn på almindelige hudproblemer

Hudproblemer som bumser, hudorme, udslæt og fedtet hud er ikke kun for teenagere. De er også almindeligt hos voksne. Men du behøver ikke nødvendigvis en hudlæge til at behandle dem.

"Du kan være i stand til at behandle alle disse sygdomme i hjemmet," siger Marsha Lynn Gordon, MD, medforfatter af The Complete Idiot Guide til smuk hud.

Her er hendes råd om, hvordan du løser almindelige hudproblemer ved hjælp hjem retsmidler.

Rens og tone væk acne

Hvis du er tilbøjelig til at acne, forvisset om det har intet at med en beskidt ansigt. Det er forårsaget af de celler, linje dine porer. "I nogle mennesker, disse celler holde sammen og tilstoppe," siger Dr. Gordon. "Olien i din hud forværrer træghed".

Strategi: For at forhindre acne, "rense regelmæssigt med en mild pH-balanceret flydende sæbe til at løfte op olie, døde hudceller og makeup," Dr. Gordon rådgiver.

Hvis din hud er fedtet, men ikke følsom, overveje at følge op med en freshener eller tydeliggøre lotion til at rense mere grundigt. For tør hud, slut af med en olie-fri fugtighedscreme.

For at forhindre acne flare-ups ", din komplette hudpleje regimen-din makeup, solcreme og pulver-bør alle være olie-fri," siger Dr. Gordon.

Slip af med hudorme

Hudorme, som også er forårsaget af klæbrig, olie-tilstoppede pore celler, er det første skridt i acne produktion. For at undgå ardannelse, "ikke presse dem, i stedet slippe af med dem på en ikke-traumatisk måde," siger Dr. Gordon.

Strategi: For hudorme på næsen, så prøv over-the-counter pads som løfter olie og døde hudceller fra porerne. Men for at undgå at beskadige din hud med disse produkter, skal du ikke bruge dem, hvis du bruger ansigts produkter, der eksfolierer. "Man kunne løfte et lag af huden," siger Dr. Gordon.

Hvis hudorme fortsætter eller er placeret på andre områder på dit ansigt, kan du nødt til at se din hudlæge.

Undgå irriterende

For at forhindre udslæt forårsaget af kontakt med stoffer, der rører din hud, "isolere synderen og undgå det," siger Dr. Gordon.

Strategi: Skift din deodorant, hvis du udvikler en udslæt under armene. Stop med at bruge parfume, hvis der opstår et udslæt på halsen. "Overvej at fjerne noget nyt du kan have tilføjet en eller to uger før udslæt optrådte," siger Dr. Gordon.

Eksperimenter med fugtighedscreme

For tør hud, "Jeg anbefaler generelt fugtighedscreme, der har minimal duft og masser af blødgørende midler, såsom vaseline, mineralolie og dimethicon," siger Dr. Gordon.

Strategi: Tjek ingredienslisten, så eksperimentere med forskellige mærker. Hvis uld gør din hud klør, undgå fugtighedscreme, der indeholder lanolin, en fugtighedscreme ingrediens stammer fra uld.