Tusgen

7 måder at arbejde ud ADHD-relaterede udfordringer i jobbet

Tuning ud distraktioner, overholdelse af tidsfrister, sidder gennem møder. Masser af mennesker har problemer med disse situationer på arbejdspladsen. Men udfordringerne er forstørret, når du har ADHD-og bare fortælle dig selv at spænde ned og få alvorlige er ikke nok. Du har brug for specifikke strategier, der virkelig arbejde på jobbet.

Nedenfor er nogle brugbare løsninger på fælles problemer:

1.. Reducer uden distraktioner.

Uanset om det er snakkesalig kollegaer, kontor-trafik eller støjende udstyr distraherende seværdigheder og lyde er et fælles problem for mennesker med ADHD. Den ideelle løsning er en privat arbejdsområde. Hvis du ikke har dit eget kontor eller aflukke, måske et tomt mødelokale være en mulighed. Men hvis du flytter til et roligt sted ikke er muligt, så prøv at lytte til hvid støj eller beroligende musik øretelefoner. For at reducere visuelle distraktioner, rydde ud rod. Hold dit arbejdsområde som pænt og ryddeligt som muligt.

2. Brug tid ledelsesværktøjer.

Budgettering tid er et andet afgørende spørgsmål. Nedbryde store projekter i flere mindre opgaver og giv dig selv en frist for hver enkelt. Oprette en tidslinje, så du kan se præcis, hvor du skal være på en given dag. Så markere dine daglige fremskridt at vise, hvor du rent faktisk er. Hvis du begynder at sakke bagud, tage skridt til at indhente, før problemet bliver værre.

3. Have et møde overlevelse planen.

Ingen kan lide at sidde gennem lange møder, men ADHD kan gøre det ekstra svært. Tag noter til at holde dit sind og hænder besat. Notere ned ideer eller spørgsmål, du ønsker at bringe op senere. At afværge kedsomhed og rastløshed, få op til lejlighedsvis badeværelse eller vand pauser.

4.. Tæmme papirarbejde monster.

Hvis du rutinemæssigt miste styr på vigtige papirer, skabe et registreringssystem for at gøre det nemmere at finde det du har brug for, når du har brug for det. Gør et af tre ting straks:

  • Udfylde den og sende det ud.

  • File det.

  • Smid den.

Regelmæssigt udrense nogen papirer, du ikke længere har brug for.

5.. Arbejd på dine folk færdigheder.

Mennesker med ADHD ofte lytte dårligt, afbryde andre, buse ud med upassende kommentarer, eller har problemer med at læse kropssprog. Sådan adfærd kan være barrierer for succes med kollegaer, kunder og kunder. En måde at finpudse dine sociale færdigheder er ved at se andre, du beundrer i person eller endda på TV. For specifikke tips, kan en selvhjælpsbog eller job coach være uvurderlig. Vælg en færdighed til at arbejde på. Derefter praksis ved at øve med en partner eller bare forestille dig selv ved hjælp af færdigheder i det virkelige liv. Som med alt andet, øvelse gør mester.

6.. Brug hukommelse hjælpemidler.

Glemmer et brød på vej hjem fra arbejde er en mindre besvær. Glemmer et møde med chefen kan være en stor fejltagelse. For at holde dette i at ske, oprette e-påmindelser på din PDA eller computer. Eller gå den lavteknologiske rute og sætte gule sedler i kan-ikke-miss spots, såsom din computerskærm. Det er et lille skridt, der kan tage dig en lang vej.

7.. Master dine beskeder.

Hyppige telefonopkald og e-mail-pop-ups kan være konstant distraktioner. Afsæt et bestemt tidspunkt hver dag for at kontrollere og besvarelse af meddelelser. Resten af ​​tiden, hvis det er muligt, rute telefonopkald direkte til voicemail og slukke e-mail-meddelelser.