Tusgen

At leve med ADHD

Den positive side af ADHD

Du hører en masse om udfordringerne ved at leve med ADHD. Alligevel de gavnlige aspekter af ADHD-energi, spontanitet, kreativitet, fleksibilitet, er lige så virkelige som de negative. Lær mere ›

4 positive forældrerollen tips til mødre og fædre med ADHD

At være forælder er en hård opgave, og at være en forælder med ADHD øger blot udfordringen. Men som enhver mor eller far ved, belønningen langt opvejer omkostningerne, og har ADHD ændrer ikke det. Med kreativitet og beslutsomhed, kan du finde løsninger på eventuelle ekstra problemer ADHD kan forårsage. Og hvis du tilfældigvis har et barn med ADHD, har du et ben op på at vide, hvordan man kan hjælpe.

Nedenfor er nogle almindelige forhindringer-og måder at komme over dem:

Organiser daglige tidsplaner. Hvis du er som de fleste mennesker med ADHD, du finder det svært nok at holde styr på dine egne planer. Holde op med børnenes skemaer, også gør det så meget sværere. Dag planlæggere og to-do lister er den travle forældres bedste venner. Lav en master schedule for dig selv, og undervise skole-alderen børn til at bære deres egen dag planlæggere, også.

Læs mere om ADHD ›

4 tips til at belønne relationer med ADHD

Venskaber, familieforhold og romantiske obligationer kan være svært. I et forhold, du skal være opmærksom, omhyggelig og tankevækkende. Men når man har ADHD, er du ofte uopmærksom, glemsom, og impulsiv. Følg disse løsninger til at hjælpe dig i kontakt med andre effektivt.

Relationship rx: Når planer med venner eller din betydelige andre, altid bekræfte, hvad du har hørt. Uopmærksomhed kan få dig til at gå glip af stykker af information. Sig: "Vi kommer til at mødes torsdag på bistro på hjørnet kl 7 Fik jeg det rigtigt?" Indstil din mobiltelefon til at advare dig, før du skulle være der.

Relationship rx: Hyperaktivitet gør det svært for dig at sidde stille. Som et resultat, kan gå til film, koncerter eller på stranden ikke være rigtigt for dig. Vær kreativ. Kortlægge vandreture eller cykelture og pakke en picnic. Tilberede et måltid derhjemme sammen. Deltag i en rekreativ sportshold, hvis du er begge interesseret. Det vigtige er, at du deler en oplevelse, som du både nyde.

Lær mere om at leve med ADHD ›