Tusgen

Symptomer og årsager

Tegn på ADHD

Hvis du har børn, du ved, de kan have svært ved at sidde stille, modstå trangen til at bryde reglerne, eller afslutter en opgave som at lave sengen. Lær mere ›

9 tegn på voksne ADHD

ADHD er almindeligvis betragtes som en barndom lidelse. Men en række børn med ADHD har det stadig, når de vokser op. Gøre tingene værre, kan det være sværere at diagnosticere ADHD hos voksne, og mange voksne ikke engang ved, at de har det. Vil du genkende de mulige tegn på ADHD i en voksen?

Kender du en voksen, der taler for meget? Og måske når du forsøger at snakke, han eller hun enten ikke lytte eller konstant afslutter dine sætninger? Disse træk er absolut irriterende, og kan være symptomer på ADHD.

Lær mere om voksne ADHD ›

Fakta om voksen ADHD

Attention-Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) er en af ​​de mest almindelige neurobehavioral lidelser. Det er normalt diagnosticeres i barndommen og ofte fortsætter ind i voksenalderen.

De primære symptomer på ADHD omfatte svært at holde fokus, svært ved at styre adfærd og hyperaktivitet eller overaktivitet. De primære ADHD symptomer er de samme for voksne som for børn, men de kan være mere subtile og svære at genkende. Sommetider andre sygdomme, såsom depression, stofmisbrug, hyperthyroidisme eller høretab, kan efterligne ADHD symptomer.

Bestemme, hvis du har uorden kan hjælpe dig med at søge behandling. Et sæt retningslinjer, der anvendes til at diagnosticere voksne ADHD omfatter følgende karakteristika for voksne med sygdommen: hyperaktivitet og dårlig koncentration, impulsivitet, humørsvingninger, en varm temperament, manglende evne til at udføre opgaver, manglende evne til at håndtere stress, eller at have en barndom historie ADHD.

Lær mere om voksne ADHD ›