Tusgen

Behandling for et barns allergi

Specifik behandling for allergi vil blive fastlagt af dit barns læge på basis af følgende:

 • Dit barns alder, generelle sundhed og medicinsk historie

 • Sværhedsgraden af ​​den allergiske reaktion

 • Dit barns tolerance over for bestemte medikamenter, procedurer, eller behandlinger

 • Forventninger til forløbet af den allergiske reaktion

 • Din mening eller præference

De tre mest effektive måder at behandle allergi er undgåelse, immunterapi, og medicin.

Hvad er undgåelse?

Undgåelse er opholder sig væk fra et stof, der forårsager en allergisk reaktion.

Forslag til at undgå (nogle) allergener:

 • Holdes indendørs, når pollen count er høj og på blæsende dage.

 • Støvtæt hjemmet, især dit barns soveværelse.

  • Eliminer, når det er muligt, væg-til-væg tæppe, persienner, og ned-fyldt tæpper eller puder.

  • Vask sengetøj, gardiner og tøj ofte og i varmt vand for at fjerne husstøvmider.

  • Når det er muligt, at holde strøelse i støvhætter.

 • Brug luft diseaseing stedet for at åbne vinduerne.

 • Overveje at sætte en affugter i fugtige områder i hjemmet, men husk at rense det ofte.

 • Har dit barn bære en ansigtsmaske, hvis du spiller udenfor, når pollen count er høj.

 • Tage ferie i områder, hvor pollen er ikke så udbredt, såsom steder i nærheden af ​​havet.

Dit barns læge vil også have forslag til at undgå de allergener, der forårsager reaktioner.

Hvad er immunterapi (allergi skud)?

Immunterapi er en form for behandling for allergiske børn med hø feber og / eller astma. Det kaldes også desensibilisering, hyposensitization og allergi skud. En blanding af de forskellige pollen, svampesporer, dyreskæl og husstøvmider, som barnet er allergisk er formuleret. Denne blanding kaldes en allergi ekstrakt. Dette uddrag indeholder ingen medicin såsom antihistaminer eller kortikosteroider.

Hvordan immunterapi administreres?

Immunterapi gives ved injektion under huden, som regel i fedtvævet på bagsiden af ​​armen. Det er ikke smertefuldt som en injektion i musklen, såsom en stivkrampevaccination.

Hvor ofte er immunterapi injektioner er nødvendige?

Kan gives injektioner ugentligt eller to gange om ugen, indtil en maksimal dosis tolereres. Dette kaldes vedligeholdelsesdosis. Det kan tage omkring et år at nå vedligeholdelsesdosis. På dette tidspunkt, kan frekvensen af ​​injektioner nedsættes til hver anden uge og endelig en gang om måneden. Dit barns læge vil indføre passende tidsplan for indsprøjtninger for at opfylde dit barns medicinske behov.

Symptom forbedring og immunterapi

Omkring 80 til 90 procent af børn bedre med immunterapi. Det tager normalt 12 til 18 måneder, før konkret reduktion i allergi symptomer er bemærket. Hos nogle børn er klart en reduktion i symptomer på så hurtigt som seks til otte måneder.

Immunterapi er kun en del af behandlingen plan for allergiske børn. Da det tager tid for immunterapi til at blive effektiv, vil dit barn behov for at fortsætte allergi medicin, som foreskrevet af hans eller hendes læge. Det er også vigtigt at fortsætte med at fjerne allergener (såsom husstøvmider) fra dit barns miljø.

Er der bivirkninger til immunterapi?

Der er to typer af reaktioner på immunterapi: lokale og systemiske. Den lokale reaktion er rødme og hævelse på injektionsstedet. Hvis denne sygdom optræder gentagne gange, ekstraktet styrke eller tidsplanen ændres.

En systemisk reaktion er en, der involverer et andet sted, ikke injektionsstedet. Symptomerne kan omfatte tilstoppet næse, nysen, nældefeber, hævelse, hvæsen, og lavt blodtryk. Sådanne reaktioner kan være alvorlige og endda livstruende. Men dødsfald i forbindelse med immunterapi er sjældne. Hvis en systemisk reaktion forekommer, kan dit barn fortsætte med at tage billeder, men af ​​en lavere dosis.

Hvis du har spørgsmål vedrørende immunterapi, altid konsultere dit barns læge eller allergolog.

Medicin som behandling for allergi

For børn, der lider af allergi, er der mange effektive medikamenter. Dette er en kort oversigt over de mest almindeligt anvendte typer af medicin. Den Europæiske Academy of Pediatrics anbefaler mod nogle over-the-counter medicin til spædbørn og småbørn. Altid konsultere dit barns læge, før de giver dit barn nogen over-the-counter medicin.

Hvad er antihistaminer?

Antihistaminer bruges til at lindre eller forebygge symptomerne på allergisk rhinitis (hay fever ) og andre allergier. De forhindrer virkningen af ​​histamin, et stof, der produceres af kroppen i løbet af en allergisk reaktion. Antihistaminer kommer i tablet, kapsel, flydende, eller injektion form og er tilgængelige både i håndkøb og på recept.

Hvad er dekongestanter?

Decongestants anvendes til behandling af nasal kongestion og andre symptomer forbundet med forkølelse og allergi. Decongestants forårsager blodkarrene til at indsnævre, hvilket fører til rydning af tilstoppet næse. Decongestants er tilgængelige både i håndkøb og på recept. De mest almindeligt anvendte former er flydende og tablet. Dog kan næsespray eller dråber være ordineret af dit barns læge. Den Europæiske Academy of Family Physicians anbefaler ikke decongestants til børn yngre end 4 år.

Hvilke typer af medicin anvendes til astma og luftvejssymptomer som følge af en allergisk reaktion?

Brugen af medicin til astma eller respiratoriske symptomer fra allergi er stærkt individualiserede baseret på sværhedsgraden af symptomerne. Følgende er de mest almindeligt anvendte medikamenter:

 • Bronkodilatatorer. Disse lægemidler bruges til at hjælpe med at åbne den indsnævrede luftveje og kan lindre hoste, hvæsen, åndenød eller vejrtrækningsbesvær. Disse er normalt betragtes som "rednings medicin" for akutte anfald af astma. Typer af bronkodilatatorer er beta-agonister og antikolinergika. Disse medikamenter kommer i inhalatorer, eller i pilleform, flydende eller injicerbare.
  De korttidsvirkende bronkodilatatorer bruges efter behov, som opstår symptomer. Længere bronkodilatatorer kan anvendes til vedligeholdelse eller på en daglig basis at hjælpe styre flare-ups.

 • Anti-inflammatoriske medikamenter. Disse medikamenter bidrage til at reducere inflammation, der forekommer i luftvejene med astma. Disse omfatter to typer af medicin:

  • Ikke-steroide anti-inflammatoriske medikamenter. Cromolyn og nedocromil er to typer af ikke-steroide lægemidler, der normalt er inhaleret.

  • Kortikosteroider. Disse medikamenter kan gives i en række forskellige måder. Nogle af dem er indåndet, mens andre kan tages som en pille eller flydende, eller endda injiceres. De steroider indtages gennem munden kan have flere bivirkninger end dem, der er indåndes. Rådfør dit barns læge om det bedste valg for dit barn.

 • Antileukotriener. Disse er en forholdsvis ny form for medicin anvendes til at hjælpe med at kontrollere symptomerne på astma. Disse medikamenter bidrage til at reducere indsnævring af lunge og mindske risikoen for væske i lungerne. Disse er normalt gives gennem munden.

 • Immunterapi. Omalizumab (Xolair), et monoklonalt antistof, der angriber et immunglobulin forbundet med allergiske reaktioner, kan bruges til svære astmaanfald hos voksne og børn over 12 år.

Rådfør dit barns læge for mere information om allergi medicin.