Tusgen

Allergi symptomer og årsager

Indkredsning dine allergiske udløsere

Det første skridt i allergi kontrol identificere de stoffer, der udløser allergiske reaktion. Nogle gange er det indlysende:. Du klappe en kat, gnide dine øjne, og bingo - dine øjne er kløende og rindende Lær måder at undgå allergener ›

Nasal allergi og allergisk rhinitis

Nasal allergi eller allergisk rhinitis, forårsager nysen og tilstoppet næse, når du er udsat for støv, mug, PET skæl, eller pollen. Selv om der er ingen helbredelse for nasal allergi er der mange muligheder for at kontrollere nasale symptomer på allergi.

Lær at finde lindring fra nasal allergi ›

Watch out for jordnøddeallergi

Folk allergisk over for proteiner i jordnødder kan have farlige og livstruende allergiske reaktioner. Det er en af ​​de mest almindelige typer af fødevareallergi, og det kan være et stort problem for forældre til børn følsomme over for jordnødder.

Lær at tage sig af jordnøddeallergi ›

Er det en hvede allergi eller gluten allergi?

Du vil måske mistanke om at du eller dit barn, har en hvede allergi, hvis du oplever visse symptomer kort tid efter at have spist fødevarer, der indeholder hvede. Undgå disse produkter kan være en udfordring, men ikke umuligt. Du skal bare brug for at vide hvor de skal lede.

Lær at håndtere en hvede allergi ›