Tusgen

Depression

Depression

Depression er en psykisk sygdom, der forårsager vedvarende lavt humør og en følelse af fortvivlelse. Lær mere ›

Symptomer: kan du blive deprimeret?

Alle får langt nede tider. Men når disse følelser er vedholdende og påvirke dit daglige liv - at gribe ind med arbejde, skole, og nære relationer - depression kan være at skyde skylden. Dårlige breakups, at miste et job, død af en elsket en - alle kan udløse depression. Men traumatiske begivenheder er ikke den eneste årsag. Det kan også være forårsaget af stress, kost, eller medicinske sygdomme. Og depression kan være en familie affære, nedarvet gennem gener eller lært af adfærd.

Lær mere om symptomer på depression ›

Behandling: handling

Jeg har altid ilde at kommercielle opfordrer os til at "bare gøre det." For folk med depression, det er fornærmende - og ubrugelig - fordi den mindste opgave kan virke som et stort forhindring. Der er mange gange i livet, når du flytter fremad kræver bærende ubehag. Overgange fra midten skole til gymnasiet til universitetet, eller fra et job til et andet, udfordre os til at mestre nye færdigheder. Men folk med depression til tider har en hårdere tid i disse perioder, fordi de har mindre tillid end den gennemsnitlige person eller på grund af deres talent for at forestille sig det værste - ikke fordi de er mindre i stand til end nogen anden.

Lær mere om behandling for depression ›

At leve med depression

Erkend, at en depressiv lidelse er mere end blues. Uden behandling kan depression vare i uger, måneder, sågar år. Det første skridt er at se din praktiserende læge. En stor grund til at hovedet til doc: Nogle medikamenter og medicinske sygdomme kan give symptomer, der synes som depression. Din læge vil arbejde for at udelukke disse muligheder.

Lære flere måder at slå depression ›