Tusgen

Er motion en god behandling for depression?

Spørgsmål:

Er motion en god behandling for depression?

Svar:

Motion kan hjælpe folk med mild depression. Jeg vil ikke være afhængig af det til at behandle alvorlige humør problemer. Men selv der, motion giver mange vigtige sundhedsmæssige fordele.

Regelmæssig aktivitet gør os føler sig bedre om os selv. Folk, der motionerer regelmæssigt rapporterer at være mere munter og mindre stresset. De sover bedre og har en bedre appetit.

Mange mennesker føler sig godt, mens de udøver og lige bagefter. Men motion ændrer også hjernen i positive og varige måder. Hjerneceller få sundere og gøre stærkere forbindelser. Så med regelmæssig motion, kan humør forbedringer virkelig sidste.

Vi ved ikke, hvad den rigtige "dosis" er. Der er ingen enkelt type eller mængden af ​​motion, der er ideel. Vi kender det er mest vigtigt at gøre det regelmæssigt.

En god start er 30 minutters aerob aktivitet tre eller fire gange om ugen. Du bør begynde at trække vejret hurtigere og få en let sved. Du kan øge intensiteten og længden af ​​træning derfra.

Vælg et program, som du kan holde med. Det er langt vigtigere end at forsøge at gøre mere, end du kan håndtere.

Det kan være særligt svært for deprimerede mennesker til at holde den i gang. Nogle mennesker får let frustrerede, hvis deres humør ikke forbedres med det samme. Andre har problemer med at finde viljen til at fortsætte. Hvis det sker, så prøv standard behandlinger såsom medicin og psykoterapi. De er meget effektive. Hvis disse behandlinger begynder at arbejde, vil det ikke skade at tilføje motion tilbage i blandingen.