Tusgen

Endometriecancer behandling

Behandling for endometriecancer

Behandling for livmoderkræft enten lokal eller systemisk. Lokale behandlinger fjerne, ødelægge eller kontrollere kræftceller i et område. Kirurgi og stråling er lokale behandlinger. Lær mere om behandling for endometriecancer ›

Finde ud af du har endometriecancer

Du har lige fået at vide, "Du har livmoderkræft." Det er skræmmende at høre. Men viden er kraftfuld og kan hjælpe med at gøre en forskel i, hvordan du håndterer din oplevelse med kræft.

Enhver kvinde, der for nylig er blevet fortalt at hun har livmoderhalskræft har spørgsmål - mange af dem er tilbøjelige til at være det samme som dit: Hvad er livmoderkræft? Vil jeg overleve? Var min diagnose korrekt? Hvad er mine behandlingsmuligheder? Hvordan vælger jeg den bedste læge? Få svar på disse spørgsmål kan hjælpe med at lette din frygt.

Vi er her for at hjælpe. Vores mål er at give dig de oplysninger, du har brug, så du kan arbejde med din sundhedspleje team til at træffe de bedste valg om din behandling. Vores mål er at hjælpe dig ansigt kræft med tillid.

Lær mere om endometriecancer ›

Hormonbehandling efter endometriekarcinom

De fleste kvinder, der får at vide, at de har endometriecancer er allerede gået gennem overgangsalderen. De, der ikke har endnu, kan udvikle bivirkninger af overgangsalderen, når de er behandlet for kræft. De bivirkninger, når behandlingen påvirker æggestokkene. Ovarierne kan fjernes som en del af kirurgisk behandling. Eller de kan blive beskadiget af stråling, kemoterapi eller hormonbehandling.

Bivirkninger af overgangsalderen kan omfatte hedeture og vaginal tørhed. Hormonbehandling (HRT) kan hjælpe med at lette bivirkninger. Imidlertid har der været bekymring for, at HRT, specielt østrogen substitutionsbehandling, kan forårsage endometriecancer at komme tilbage.

Lær mere om hormonbehandling ›