Tusgen

Endometriecancer symptomer og årsager

Symptomer på endometriecancer

Blødning efter sex er en sygdom, hvor der er nogen form for lys for alvorlig blødning fra skeden efter vaginalt samleje. Lær mere ›

Vaginal blødning

Vaginal blødning er blødning, der flyder fra skeden. Blødning kan stamme i skeden, livmoderhalsen eller livmoderen.

Unormal eller uventet blødning fra skeden, der opstår uden for dit normale menstruationscyklus eller forårsager ekstreme symptomer under menstruationen kan være forårsaget af en bred vifte af unormale sygdomme, herunder hormonelle ubalancer, infektion, komplikationer i graviditeten, malignitet, traumer, og visse medikamenter. Men mange underliggende årsager til abnorm vaginal blødning, såsom vaginal tørhed og cervixdysplasi, er meget behandles, hvis de straks diagnosticeres og behandles.

Behandling af vaginal blødning varierer og er skræddersyet til den enkelte sag, den underliggende årsag, sværhedsgraden af ​​symptomer, og tilstedeværelsen af ​​eventuelle komplikationer.

Lær mere om vaginal blødning ›

Bækkensmerter

Bækkensmerter er en fælles klage blandt kvinder. Dens art og intensitet kan svinge, og dens årsag er ofte uklare. I nogle tilfælde er tydeligt ingen sygdom. Bækkensmerter kan kategoriseres som enten akut, hvilket betyder, at smerten er pludselig og alvorlig eller kronisk, hvilket betyder, at smerten enten kommer og går eller er konstant, varig for en periode på flere måneder eller længere. Ifølge European College of Obstetricians og Gynækologer er bækkensmerter varer længere end 6 måneder, og viser ingen forbedring med behandling kendt som kronisk bækkensmerter. Bækkensmerter kan stamme i kønsorganer eller extragenital organer i og omkring bækkenet, eller det kan være psykologisk, hvilket kan gøre smerten føle værre eller faktisk medføre en følelse af smerte, når ingen fysisk problem er til stede.

Lær mere om bækkensmerter ›