Tusgen

Andre syndere af erektil dysfunktion

Andre problemer, der kan føre til erektil dysfunktion omfatter følgende:

Prostatitis. Denne betændelse i prostata kan være enten akut (normalt forårsaget af en bakteriel infektion) eller kronisk (normalt ikke er forårsaget af et smitstof). Symptomerne omfatter smerter under vandladning, mere hyppig vandladning, og - muligvis - en udledning fra penis eller feber. Svær prostatitis direkte kan forårsage erektil dysfunktion. I mildere former, kan sygdommen producere smertefulde ejakulation, som kan helt sikkert forstyrre seksuel nydelse og kan føre til erektil dysfunktion. Din læge kan ordinere antibiotika til at behandle problemet, men det kan tage flere uger for infektionen at rydde og til normale erektioner at vende tilbage.

Peyronie sygdom. På dette forholdsvis almindelig lidelse, nogle af bindevævet inde i penis tykkere, hvilket penis til at bøje i en vinkel, når oprejst. Når sygdommen påvirker involveret i erektioner væv, kan det forårsage erektil dysfunktion. Peyronies sygdom er mest almindelig hos mænd over 40 år. Mange behandlinger - herunder verapamil injektioner og ultralyd - har været forsøgt, men deres effektivitet er usikker, dels fordi problemet undertiden forbedrer på egen hånd. Når problemet er alvorlig nok til at forårsage smerter under samleje eller forhindre indtrængen, kirurgi kan være nødvendig for at rette penis.

Skade. En skade til nogen af de nerver og arterier, der er nødvendige for en erektion kan føre til erektil dysfunktion. Et bækken fraktur kan forårsage disse former for skader, fordi mange nerver og arterier løber langs bækken knogler. Derudover kan skade på hjernen, rygmarven, maven eller naturligvis penis forringe nerver eller blodkar er involveret i erektion. Et sådant problem kan være midlertidig eller permanent, afhængigt af alvorligheden af ​​skaden. Selv noget så almindeligt som forlænget udøver på en romaskine eller cykling på et sæde, der er for hårdt kan forårsage erektil dysfunktion ved at skade nogle af de nerver eller arterier i og omkring penis (se "Avid motorcyklister pas"). I mange tilfælde vil skære ned på sådanne former for motion eller skifte til en blødere, bredere cykel sæde løse problemet.