Tusgen

Erektil hjælpemidler og andre behandlinger

Hvis du har erektil dysfunktion (ED), kan behandlingen hjælpe. Visse behandlinger virker direkte på penis. Tal med din læge om fordele og ulemper ved hver. Og sørg for at lære den korrekte teknik.

Vakuumpumpe

  • Du smutte et rør over penis. En simpel pumpe så skaber et vakuum der trækker blod ind i penis. Dette medfører en erektion. Du kan derefter sætte en spænding ring omkring bunden af ​​penis for at holde i blodet. Du kan derefter fjerne røret. Spændingen ring må ikke blive på i mere end 30 minutter.

  • Risici og komplikationer kan omfatte smerter i penis eller scrotum. Penis kan også føle sig kold eller ændre farve under erektion.

Tension ring

  • En spændering anvendes normalt sammen med en anden type behandling. Når nok blod er strømmet ind i penis til at forårsage en erektion, vil spænderingen holde blodet strømme ud igen. Dette fastholder erektion. Ringen må ikke blive på i mere end 30 minutter. En spænding ring kaldes også en konstriktion ring eller venøs flow controller.

  • Risici og komplikationer kan omfatte klemt, forslået, eller irriteret hud. Hvis du har en allergisk reaktion over for latex ringe, kan du prøve en silikone ring.

Self-injektioner

  • Du indsprøjte en særlig stof ind i penis. Det stof afslapper blodkarrene, så de kan fyldes med blod. Inden for 10 minutter, kan penis bliver stiv nok til samleje. En spændering er ikke nødvendigt for at opretholde erektion. Din læge kan forklare injektion proces for dig.

  • Risici og komplikationer kan omfatte smerte, blødning, blå mærker, eller ardannelse. Få lægehjælp straks, hvis du har en erektion, der varer længere end 4 timer.

Transuretral medicin

  • Du indsætte enden af ​​en lille applikator i urinrøret for at placere en lille, blød medicin pellet. Den medicin absorberes i penis. De lægemidler slappe blodkarrene, så de kan fyldes med blod. Inden for 10 minutter, kan penis bliver stiv nok til samleje. For at holde erektion, kan du nødt til at bruge en spænding ring.

  • Risici og komplikationer kan omfatte smerter og irritation af urinrøret. Få lægehjælp straks, hvis du har en erektion, der varer længere end 4 timer.