Tusgen

Naturlægemidler for erektil dysfunktion kan gøre mere skade end gavn

Advarsler om alternative behandlingsformer

"Forbedre dit sexliv" - det er en af ​​de mest udbredte løfter fra skaberne af naturlægemidler og kosttilskud. Men kan de faktisk levere på dette løfte? Du kan beslutte at prøve en af ​​disse løsninger på den antagelse, at det ikke kan gøre ondt og måske endda hjælpe, men der er grund til at være forsigtig.

Alternative behandlingsformer, der foregav at forbedre en mands sexliv omfatter E-vitamin og zink, ginseng, arginin, Savpalme, Muira puama, og ginkgo biloba, samt to hormoner, melatonin og DHEA. Men fordi disse stoffer ikke er blevet undersøgt videnskabeligt for erektil dysfunktion, deres effektivitet er stadig uprøvet. Også i spørgsmål er deres sikkerhed, især hvis du tager nogen af ​​dem i store doser eller for uger eller måneder. L-arginin, en precursor for nitrogenoxid, en kemisk budbringer involveret i erektion processen, sælges i tabletform, som er et alternativ til erektil dysfunktion. Men en undersøgelse af de mulige fordele af L-arginin til behandling af hjerteanfald var overlevende stoppet tidligt, da et kig på de tidlige data viste seks dødsfald blandt frivillige tildelt L-arginin, sammenlignet med ingen i placebogruppen. Så mænd - især dem i risiko for hjertesygdom - bør undgå disse kosttilskud.

Mange urter er medicinsk aktive stoffer, selv om FDA ikke regulerer deres anvendelse og dosering. At de er tilgængelige i håndkøb betyder ikke, at de er uskadelige. For eksempel, ifølge National Institutes of Health, kan DHEA øge risikoen for kræft og føre til leverskade selv når der i korte perioder.

Bortset fra disse spørgsmål, behandle erektil dysfunktion, kan på din egen være farligt, fordi problemet kan være et symptom på en alvorlig sygdom, såsom diabetes eller hjertesygdomme. Så selv om en alternativ løsning synes at hjælpe, kan du risikere at forsinke diagnosticering og behandling af en potentielt livstruende sygdom. Hvis du vælger at prøve alternative behandlingsformer, så fortæl din læge, så han eller hun kan være opmærksom på mulige bivirkninger eller interaktioner med andre lægemidler, du tager.