Tusgen

Stadier af en erektion

En erektion kræver et sundt sind-krop "team effort" ledet af hjernen. Ved modtagelse af signaler fra hjernen, blodkar, nerver og hormoner arbejder sammen for at skabe og opretholde en erektion.

Den bløde (slatten) penis

Hvis der ikke forårsager en mand til at blive vækket, da hans krops erektion "team" af hjernen, nerver, blodkar, og hormoner vil ikke begynde at arbejde for at forårsage en erektion. Mængden af ​​blod, der flyder ind i penis svampet kamre (corpora cavernosa og corpus spongiosum) svarer til det beløb, der strømmer ud. Hans penis forbliver blød.

Den kvældede (tumescens) penis

En mand bliver vækket gennem sine sanser (såsom syn eller berøring) eller hans tanker (såsom erindringer eller fantasier). Under ophidselse, meddelelser anlagt af nerver forårsage blodkar og svampet kamre til at spile (åbne). Mere blod strømmer ind i hans penis end strømmer ud. Hans penis begynder at svulme.

Den erigerede (fast) penis

Som ophidselse fortsætter, nerver holde bærer budskaber ophidselse mellem penis og hjerne. Blod holder bevæger sig ind i mandens penis. Blod-hævede væv presser mod venerne. Nogle af blodet forhindres i at strømme tilbage ud. Fyldt med blod, bliver hans penis stiv. Manden er i stand til at have samleje.