Tusgen

Tænk oplysningsspot lægemidler virker? lære at spotte et bedrageri

Advarsel om bedrageri

Mens bedrageri helbred er bestemt ikke sjældne, det er især udbredt blandt produkter til erektil dysfunktion. Disse bedrageri kan være svært at få øje på, selv af sofistikerede mennesker, fordi de ofte er indhyllet i videnskabelige termer og fremmes af formodede "medicinske" grupper. The Federal Trade Commission tilbyder disse tips til at hjælpe dig med at vurdere anprisninger på internettet, i helsekost butikker, eller i reklamer.

  • Hvis produktet er annonceret som effektiv til behandling af impotens og uden lægens recept er nødvendig, skal du ikke købe det. Alle effektive behandlinger for erektil dysfunktion kræver en recept.
  • Hvis produktet er annonceret som et "gennembrud behandling", tjekke med din læge for at se, om det er legitimt.
  • Hvis produktet bliver fremmet af, hvad der synes at være en medicinsk organisation, ringe til din læge for at kontrollere organisationens legitimationsoplysninger. Falske "klinikker" og fingeret "institutter" anvendes til at tout falske helbredelsesmetoder for impotens.
  • Hvis produktet siger "videnskabeligt bevist" at vende afmagt i en høj procentdel af patienterne, tjek det ud med din læge. Nogle hævder, at kliniske studier bevise et produkt værker er falske.
  • Hvis produktet bliver sat til at kurere impotens er "urte" eller "alle naturlige" afvise det. Andre end yohimbin har ingen drogen vist sig at være effektivt i behandling af erektil dysfunktion.