Tusgen

Fedme

Fedme

Overvægt og fedme udgør tilsammen den anden førende forebygges dødsårsag i Europa. Fedme er en alvorlig, kronisk sygdom, som kan påføre betydelig skade på en persons helbred. Lær mere om fedme ›

Symptomer på fedme

Fedme er bestemt af procentdel af kropsfedt og vægt, ifølge National Heart, Lung og Blood Institute (NHLBI). At have en stor procentdel af kropsfedt, uanset hvor meget du vejer, er usundt. Du kunne være af normal vægt eller undervægtige og stadig have en usund mængde af kropsfedt.

Lær mere om symptomer på fedme ›

Behandling af fedme

Uanset typen eller kombinationen af ​​fedme behandling, målsætning er en vigtig del af enhver fedme behandling planen. At reducere vægten ved så lidt som 5 procent til 10 procent af kropsvægten vil give vigtige, positive gevinster i sundhed. Uanset behandling plan en person følger, vil tabe langsomt blive mere effektiv og sund på lang sigt, fordi hurtig vægttab ofte spurs vægtforøgelse.

Lær mere om behandling af fedme ›

Hvad er gastrisk bypass operation

Bariatric bypass operation er en procedure udføres af en bariatriske kirurg, der ændrer størrelsen på din mave og længden af ​​din tyndtarmen at begrænse, hvor meget mad kan spises og absorberes på én gang. Typer af gastrisk bypass eller malabsorptive, kirurgiske procedurer omfatter Roux-en-Y gastrisk bypass (RGB) og Biliopancreatic omdirigering (BPD).

Lær mere om bypass-operation ›