Tusgen

At leve med fedme

At leve med fedme

De seneste undersøgelser konkluderer, at en vellykket vægttab plan er et sind / krop virksomhed, der ikke blot indebærer overvågning af kalorieindtag og udgifter, men beskæftiger sig med den psykologiske side af vægttab og vane forandring. Lær mere om at leve med fedme ›

Valg af en sikker vægttab program

Den ikke-så-hemmelige hemmelighed til vægttab er at forbrænde flere kalorier end du spiser. Dette kan gøres sikkert og effektivt ved at spise en sund kost og udøver regelmæssigt ifølge vægtkontrol Information Network, en del af National Institute of Diabetes og Digestive og nyresygdomme.

Selv om mange mennesker kan tabe sig på egen hånd, andre mener, at de vil være mere vellykkede, hvis de tilmelder et vægttab program, der yder støtte, information og kost og motion retningslinjer.

Hold følgende forslag i tankerne, når du tjekker ind i vægttab programmer.

Alle vægttab programmer bør opmuntre de sunde vaner, der hjælper dig tabe sig og bevare vægttabet over tid.

Lær mere om at vælge en sikker vægttab program ›

Opretholde en sund vægt for en menneskealder

Hvordan nogle mennesker tabe sig og holde det ud? Hvordan nogle mennesker undgå den naturlige tendens til at tage på i vægt som de bliver ældre?

Hvis du har nået dit vægttab mål, eller hvis du ikke, men ønsker at holde din vægt på et sundt område, overveje disse anbefalinger fra National Weight Control Registry (NWCR), et program af National Institutes of Health, for vægt ledelse gennem et helt liv.

Hvilket er mere vigtigt for dig, at være i stand til at bære jeans, du havde for fem år siden, eller være i stand til at bevæge sig bedre, har mere energi og forbedre dit helbred? Vægttabet for sundhed snarere end udseende kan gøre det lettere at sætte fornuftige mål.

Lær mere om at opretholde en sund vægt for en menneskealder ›