Tusgen

Fedmebehandling

Behandling af fedme

Der er en række metoder, der anvendes til behandling af fedme. Indarbejde mange metoder, såsom at gøre kost ændringer samt tilføje motion, kan være gavnligt. Læs mere om behandling af fedme ›

Vægt noget: når viljestyrke er ikke nok

Når du er betydeligt overvægtig, ingen har at fortælle dig at du sikkert ville være gladere og sundere, uden de ekstra pounds. Men hvad nu, hvis vægten ikke vil komme ud, uanset hvor hårdt du prøver?

Viljestyrke alene ikke være nok for folk, der er betydeligt overvægtige. Hvis du ærligt har prøvet at tabe sig og mislykkedes, kunne medicin eller kirurgi være nyttigt under visse sygdomme.

De fleste medicinske vægttab programmer først forsøge at hjælpe dig med at træffe de langsigtede adfærdsændringer, der er nødvendige for at opnå og opretholde en sund vægt. Dette omfatter udøver regelmæssigt og spise sund mad.

Hvis du stadig alvorligt overvægtige, kan du og din sundhedspleje udbyder diskutere disse andre muligheder.

Lær mere om behandlingsmuligheder for vægtregulering ›

Øvelse for den alvorligt uegnet

Du kan øge dine chancer for langsigtet vægttab succes og mindske sundhedsrisici, være velinformeret, før du starter dit træningsprogram. Vær realistisk omkring, hvad du ønsker at udrette og gøre en seriøs forpligtelse til at gøre det. Sørg for at du gennemgå dine træningsmuligheder med din læge først og diskutere finde et program med en fitness-instruktør, der har erfaring med at arbejde med fede mennesker.

Læs mere om at starte en øvelse program ›

Kunne vægttab kirurgi redde dit liv?

Fordelene ved vægttab kirurgi ud over, hvad øjet kan se. Hvis du er overvægtig, kan kirurgi til at tabe være sikrere end transporterer omkring de ekstra pounds. Hvis du beskæftiger sig med diabetes så godt, kan vægttab kirurgi sende sygdommen i langsigtede remission.

Lær mere om vægttab kirurgi ›