Tusgen

Strategier til bekæmpelse af ferie vægtøgning

Den gennemsnitlige europæiske får flere pounds i de seks uger mellem Thanksgiving og nytårsdag. Dette tilsyneladende uundgåelige vægtøgning er undgåelige, og du kan afværge ekstra pounds i løbet af ferien uden at blive en kosten Joakim.

En måde at gøre det er at spise sundere fødevarer lavt fedt og kalorier. Du kan stadig fylde din tallerken på en ferie buffet, men fylder det med friske frugter og grøntsager i stedet for stegt kylling fingre eller ost pinde.

Du bør også træne regelmæssigt. Få 30 minutters moderat motion fleste, hvis ikke alle, af ugens dage. En stillesiddende livsstil er en af ​​de største bidragydere til Holiday Vægtøgning.

Foretag enkle ændringer

Mange traditionelle ferie fødevarer er fyldt med fedt og kalorier. For at holde din vægt håndterbar, erstatte en fedtfattig mad. Eller gå videre og spise en bestemt fødevare du nyde alt for meget at give op, men har en mindre del og spare kalorier ved at springe noget, der er ikke så vigtigt for dig.

Her er flere råd til at skære fedt fra din ferie kost:

  • Spise hvidt kød kalkun, som har færre kalorier og mindre fedt end mørkt kød. En 3-ounce servering af skind kalkunbryst har 119 kalorier og 1 gram fedt. Den samme mængde mørkt kød har 142 kalorier og 5 gram fedt.

  • Put sovs gennem en hulske inden servering, og du vil skære de kalorier med 80 procent. Det er en væsentlig ændring: Ferie sovs, der ikke skummet indeholder 60-70 kalorier pr spiseskefuld. En generøs hjælpende kan tilføje så mange som 500 kalorier til din ferie middag.

  • Serveres udstopning bagt udenfor kalkun, og det har halvdelen af ​​de kalorier af fyld kogte inde i fuglen.

  • Serveres mindst ét ​​element meget lav i kalorier og fedt, såsom en frisk frugtsalat eller dampede grøntsager toppet med citronsaft og krydderurter. Et halv kop servering af dampede grønne bønner har kun 15 kalorier og et spor af fedt, en halvdel af en kop servering af sauteed grønne bønner har 50 kalorier og 6,6 gram fedt.

  • Serveres bagte kartofler i stedet for kandiserede søde kartofler. En almindelig bagt kartoffel har 220 kalorier og kun et spor af fedt, en kop kandiserede søde kartofler har 300 kalorier og 6 gram fedt.

  • Må ikke top grøntsager med smør, men i stedet bruge nonfat yoghurt eller lavt kalorieindhold creme fraiche. Du kan spare et gennemsnit på 100 kalorier og 10 gram fedt per spiseske.

  • Serveres æbletærte toppet med vanille frosset yoghurt i stedet for pecan pie toppet med flødeskum. Per skive, kan du spare 460 kalorier og 32 gram fedt.

  • Stedfortræder sennep for mayonnaise på din frokost-timers kalkun sandwich. Du sparer 82 kalorier og 8 gram fedt.

  • Vær opmærksom på hvad du drikker. To drinks kan indeholde så meget som 500 kalorier, en kop eggnog, 380 kalorier. Men to glas cider eller hvidvin har kun 300 kalorier.