Tusgen

Være klogt om vægttab medicin

Når det kombineres med diæt og motion, kan vægttab medicin være et nyttigt måde for nogle mennesker til at kaste pounds. Men nogle af disse medikamenter kan have ubehagelige bivirkninger, og folk med bestemte sundhedsmæssige sygdomme, bør ikke bruge dem. Her er hvad du behøver at vide.

Hvem kvalificerer til at bruge dem

Vægttab medicin kan være en mulighed for folk, der har prøvet at tabe sig gennem kost og motion alene, og har ikke været en succes. Hvis din vægt kan forårsage alvorlige sundhedsmæssige problemer, kan de være en mulighed.

Disse medikamenter er generelt ordineres til disse mennesker, der har et body mass index (BMI) på 30 eller højere, eller som har en BMI mellem 27 og 29,9, og to eller flere fedmerelaterede sygdomme, såsom forhøjet blodtryk, søvnapnø, forhøjet farlige fedtstoffer i blodet, eller type 2 diabetes.

Folk, der ønsker at tabe sig af hensyn til udseende bør ikke bruge disse medikamenter. Og notere-de lægemidler virker bedst, når det kombineres med en ordentlig kost og motion.

Hvordan medikamenter arbejde

Appetitnedsættende midler, en type af vægttab medicin, stumpt din appetit eller gøre du føler dig fuld ved at påvirke kemikalier i hjernen. De mest almindelige appetit suppressants er sibutramin og phentermin. Sibutramin kan anvendes på lang sigt.

Orlistat, en anden type medicin, forhindrer visse enzymer fra nedbryde fedt. Denne handling nedsætter fedt absorption med næsten en tredjedel.

Måling af resultater

I gennemsnit mister folk fem til 22 pounds mere med vægttab medicin end med alene traditionelle metoder. Det er almindeligt at stoppe tabe sig efter omkring seks måneder.

Bivirkningerne af vægttab medicin er sædvanligvis milde, men lejlighedsvis de kan være alvorlige. For nogle mennesker, kan vægttab medicin være et nyttigt redskab. Vær sikker på at følge anvisningerne for at bruge dem. Og hvis du bemærker nogen bivirkninger fra din medicin, advare din sundhedspleje udbyder.

Medicin bivirkninger

  • Sibutramin: Bivirkninger omfatter højt blodtryk og hjerterytme; hovedpine, søvnløshed, mundtørhed og forstoppelse. Mennesker med uregelmæssig hjerterytme, ukontrolleret blodtryk, eller en historie af slagtilfælde bør ikke tage det. Overvåg blodtryk, mens du tager det.

  • Phentermine: Bivirkninger omfatter højt blodtryk og puls, nervøsitet, søvnløshed, og eufori. Mennesker med forhøjet blodtryk, grøn stær, hjertesygdomme, eller en overaktiv skjoldbruskkirtel bør ikke tage det.

  • Orlistat: Bivirkninger omfatter kramper, gas, diarré, fedtet afføring, og tarm ubehag. Du skal tage en multivitaminpille På et andet tidspunkt på dagen og følge en fedtfattig kost.