Tusgen

Forkølelse og influenza

Forkølelse & influenza fakta

Chancerne er du har været der beskæftiger sig med disse almindelige sygdomme i hele dit liv. Men som du bliver ældre, din krop har en hårdere tid kæmper for at undgå infektion. Lær mere ›

Symptomer på forkølelse og influenza

Der er ingen kur mod almindelig forkølelse eller sæsonbestemt influenza. Begge er forårsaget af virus, så antibiotika vil ikke hjælpe. Dårlige nyheder, når du er sniffly, ømme, og generelt elendige. Mere end 200 virus forårsager en kold, men færre årsag influenza. Hvilken bug bærer ned på dig?

Lær mere om symptomer på forkølelse og influenza ›

Behandling for forkølelse og influenza

Du kan fange en kold på ethvert tidspunkt i løbet af året. Og ofte, kan du og din familie finde jer der søger din sundhedspleje udbyder hjælp i kampen mod den elendighed, at sygdommen kan forårsage. Du kan endda være håber på et mirakel stof, der vil give en øjeblikkelig helbredelse.

Det er nemt at forveksle antibiotika som et magisk middel mod en forkølelse. I lang tid har antibiotika pligtskyldigt behandlet de sygdomme, de var beregnet til at blive brugt til, ligesom bakteriel lungebetændelse, bihulebetændelse, og halsbetændelse. For nylig er det blevet vist, at mange typer af gastriske og duodenale ulcera er forårsaget af bakterier (Helicobacter pylori), og kan kureres med antibiotika. Så kan det synes, at de skal arbejde for forkølelser og influenza, så godt.

Lær mere om behandling for forkølelse og influenza ›

Leve med forkølelse og influenza

Det starter med et nys og en løbende næse. Fra dit barns symptomer, har mistanke om du du beskæftiger sig med en kold. Du ønsker at hjælpe dit barn føler sig bedre, men at vælge blandt utallige over-the-counter (OTC) kolde og hoste medicin kan være skræmmende, især fordi den amerikanske Food and Drug Administration (FDA) har anbefalet mod at bruge dem til børn under seks.

En masse af produkter indeholder en blanding af ingredienser, beregnet til behandling af mere end ét symptom, herunder symptomer dit barn måske ikke har.

Spørg din børnelæge, hvad han eller hun anbefaler til forskellige symptomer, og gøre det, før dit barn får en kold.

Lær mere om at leve med forkølelse og influenza ›