Tusgen

Efter hofteoperation: fortsat med hospital opsving

Hvornår skal ringe til din læge

  • Overdreven smerte

  • Infektion, overdreven hævelse, eller drænvand fra din indsnit

  • En feber i løbet af 101,0 ° F

Når du har vist, hvordan du beskytter din hofte, vil du lære de nødvendige færdigheder til at vende tilbage til et normalt liv. Du vil blive undervist i, hvordan at gå, sidde, og påklædning. For at gøre det lettere, bede om smertestillende medicin før hver træning.

Sidder og dressing

For at beskytte din nye hofte, vil en ergoterapeut eller fysioterapeut lære dig mere sikre måder at gøre de daglige opgaver. Brug følgende tip, når man sidder, dressing, eller ved hjælp af trapper.

  • At sidde tilbage indtil kanten af stolen rører dine ben. Derefter bruger armlæn til at støtte din vægt, lavere dig i sædet. Altid holde det opererede ben ud foran.

  • Til at trække på strømper og sko, skal du bruge en langskaftet enhed, såsom en grasper eller krog. Prøv dette med slip-on sko først.

  • At vaske dine fødder og ben, skal du bruge en langskaftet svamp og en bruser slange.

  • For at bruge trapper, optrappe først med din gode ben. Så medbringe dit opererede ben op at opfylde det. Når du går ned, trin ned først med det opererede ben.

Din families rolle

Din familie støtte er især vigtigt, mens du gendanne og justere. Ved at minde dig om, hvad du har lært på hospitalet, og hjælpe dig med udstyret, før du kan bruge det på din egen, kan de hjælpe dig med at gøre overgangen til dit hjem miljø. Spørg din familie til at opfordre dig til at gøre ting for dig selv. De kan også opmuntre dig på og fejre, når du gå lidt længere, eller udføre en ny opgave.

Going home

Du kan forlade hospitalet, når din medicinsk sygdom er stabil, og du er i stand til at gå sikkert, herunder op og ned ad trapper. Når hjem, er det normalt at have "gode" og "dårlige" dage. Men hvis du fortsætter med at træne, vil der være flere gode dage og din generelle sygdom er sandsynligt at forbedre.

Planlægning af din udledning

En udledning planner eller andre sundhedshjælper mødes med dig, før du er udskrevet til at sørge for pleje i en anden indstilling, eller for særligt udstyr du kan få brug derhjemme. Et besøg med din kirurg i et par uger vil blive arrangeret, såvel som hjemme behandling, hvis det er nødvendigt.