Tusgen

Kolesterol behandling

Alt om kolesterolsænkende medicin

Lave sunde livsstilsændringer alene er nok til at hjælpe nogle mennesker nå kolesterol mål, ordineret af deres læge. Andre har imidlertid brug for, for at tage et kolesterolsænkende medicin, så godt. Læs mere om behandling af kolesterol ›

Når du tager hjerte medicin

Millioner af mennesker tager en form for hjerte medicin. For nogle mennesker betyder det nedskydningen en enkelt daglig pille til at hjælpe lavere blodtryk. For andre kan det betyde, at en bred vifte af forskellige stoffer for at styrke hjerte funktion, nedsætter kolesteroltallet, forhindre blodpropper, eller stabiliserer hjerterytmer.

Disse små piller og drikke er livgivende-og kraftfuld. Selv en lille dråbe i dit blodtryk læsning kan skære din risiko for at få et hjerteanfald.

På samme tid, kan tage disse medikamenter den forkerte vej eller afbryde dem uden først at konsultere din sundhedspleje udbyder være farlig, selv dødelige.

Lær mere om at tage hjerte medicin ›

Er din medicin arbejder for dig?

Receptpligtig medicin kan forbedre dit liv, men når de ikke anvendes korrekt, kan de have den modsatte effekt.

"Medicin er en alvorlig sag, og bør aldrig tages let," siger Douglas Hoey, R.Ph., MBA, chief operating officer for det nationale fællesskab Apotekere Association (NCPA) i Alexandria, Va "På tv kan du se reklamer for receptpligtig medicin alt blandet med reklamer for kiks og auto forsikring. Dette har skabt en opfattelse af, at receptpligtig medicin er altid sikkert, men det er ikke tilfældet. "

Stille disse spørgsmål hver gang du ordineret en medicin.

Næsten tre ud af fire mennesker ikke tager deres medicin korrekt, ifølge en nylig NCPA undersøgelse af 1.000 mennesker. Nogle aldrig gider at fylde deres recepter i første omgang. Andre stoppe med at tage et lægemiddel, uden først at få deres lægers OK. Andre ikke følger anvisninger på mærkningen.

Lær mere om kolesterol medicin ›