Tusgen

Når dit ægteskab er på klipperne

Spørg enhver, der har været igennem en skilsmisse til at beskrive det, og du vil sandsynligvis selv at lytte til vrede, sorg, vrede og angst.

I de fleste tilfælde opløse et ægteskab tager en stor vejafgift på alle involverede. Men den hårdeste del er sandsynligvis, hvad der sker først - når en eller begge parter træffe beslutning om at gå hver til sit.

Hvordan skal ægtefæller, hvis forholdet er dårligt forværret gå om virksomheden at beslutte, om eller ikke at afslutte det? Ifølge eksperter i mental sundhed, to vigtigste ingredienser er altid nødvendigt, hvis en urolig ægteskab er at blive frelst.

  • Begge parter har lyst til at bevare forholdet og være villig til at arbejde hen imod dette mål.

  • Begge skal bestemmes for at forsøge at generobre nogle af de oprindelige gnist af kærlighed og spænding, der bragte dem sammen.

Ofte, hvad er for partnerne til at sidde ned og begynde at tale om de tidlige dage af deres ægteskab, og så spørge sig selv, hvis de kan finde en måde at bringe tilbage nogle af gnisten. Her er nogle andre forslag til partnere kæmper med urolige ægteskaber.

  • Hvis du ikke har prøvet professionel rådgivning endnu, komme i gang. "Det kan være skilsmisse rådgivning eller ægteskab rådgivning, afhængig af situationen og behovene for partnerne.

  • Erkend, at du både har ændret sig meget i løbet af de år af dit ægteskab - og så tale om måder, hvorpå du kan tilpasse sig de ændringer i hinanden ved at kommunikere bedre.

  • Set ud på et helt nyt eventyr sammen. Planlæg lidt tid til at opdatere dit forhold. Prøv noget nyt og udfordrende, såsom udenlandske rejser, tennis lektioner eller bygge en hytte ved søen.