Tusgen

At leve med leddegigt

8 måder at leve godt med RA

Hvis du bor med RA, ved du hvor smertefuldt, trættende og uforudsigelig sygdom kan være. Tidlig diagnose, tidlig behandling, og god forvaltning af RA kan føre til lange perioder uden symptomer. Prøv disse 8 tips ›

Er din RA i remission?

Leddegigt aldrig går helt væk, fordi der ikke er nogen kur mod sygdommen. Men med medicin og selvledelse, kan du tage skridt til at føle sig bedre. Er det meget bedre det samme som at være i remission? Reumatologer, læger, der specialiserer sig i reumatoid arthritis, har længe diskuteret det spørgsmål.

Læs op på, hvordan læger definerer remission i ra ›

8 komplikationer af RA

Folk med leddegigt er bekendt med de almindelige symptomer: Ledsmerter, træthed og morgenstivhed. Du skal også være opmærksom på RA komplikationer. Komplikationer er sygdomme forårsaget af RA, der påvirker områder af din krop udover dine led. Du er mere tilbøjelige til at have komplikationer, hvis du har svær leddegigt. Selv RA er mere almindelig hos kvinder, mænd er i større risiko for RA komplikationer. At vide om de mulige komplikationer og deres symptomer kan hjælpe dig og din læge fange disse problemer tidligt.

Her er nogle af de mest almindelige komplikationer til at se for ›