Tusgen

Non-Hodgkins lymfom symptomer og årsager

Fever: almindeligt symptom på non-Hodgkins lymfom

Feber er en stigning i kroppens temperatur til et område, der er over det normale (98,6 grader Fahrenheit). Normal legemstemperatur kan ændre hele dagen med et par grader. Forskellige faktorer kan øge din kropstemperatur, herunder spise, fysisk aktivitet, medicin, der omgiver (rum eller udendørs) temperatur, eller en stærk følelsesmæssig reaktion.

En del af din krops naturlige forsvar reaktion på infektion er at hæve kropstemperaturen. De fleste patogener overlever bedst ved normal kropstemperatur., Er derfor at hæve temperaturen din krops naturlige måde at dræbe det infektiøse agens eller forhindre dens spredning.

En oral temperatur på 99,5 grader Fahrenheit i et barn og over 99 til 99,5 grader Fahrenheit hos voksne betragtes som en feber. Feber kan være forårsaget af relativt godartede sygdomme, såsom en forkølelse eller ved alvorlige sygdomme, såsom influenza og meningitis. Infant begyndervanskeligheder, nyere immunisering, autoimmune og inflammatoriske sygdomme, og visse kræftformer kan forårsage en feber så godt.

Lær mere om feber, en fælles symptom på non-Hodgkins lymfom ›

Hud kløen: fælles symptom på non-Hodgkins lymfom

Kløe hud er en inflammatorisk reaktion i huden. Kløe er et symptom på en bred vifte af milde til alvorlige sygdomme, lidelser og sygdomme. Kløe kaldes også kløe. Kløe eller kløende hud kan eller ikke kan være forbundet med et udslæt. Kløe hud kan påvirke et lille område af huden eller hele kroppen, og det adskiller sig i sværhedsgrad, hyppighed og varighed, afhængigt af den underliggende årsag.

Kløe hud kan indikere milde til alvorlige sygdomme, og kan også forekomme i nogle alvorlige, endda livstruende sygdomme, såsom alvorlige allergiske reaktioner, der omfatter anafylaksi og allergisk purpura. Kløe kan skyldes infektion, inflammation, allergi eller følsomhed, insektbid og andre unormale sygdomme.

Lær mere om hud kløe, en fælles symptom på non-Hodgkins lymfom ›