Tusgen

Symptomer og årsager

Symptomer på nyrekræft

Nyre kræft ofte forårsager ingen symptomer i de tidlige stadier. Men som kræften vokser, tegn og symptomer kan udvikle sig. Læs mere om de tegn og symptomer på nyrekræft ›

Hvordan min læge ved, jeg har nyrekræft?

Symptomer på nyrekræft kan også være forårsaget af andre end kræft sygdomme. For at hjælpe udelukke disse andre problemer, vil din læge vurdere din sygehistorie, udfører en fysisk eksamen, og bestille blodprøver og billeddiagnostiske undersøgelser.

Lær mere om diagnosticering nyrekræft ›

Forstå din type nyrekræft

Nyrerne består af mange lag af celler og cancer kan påvirke en hvilken som helst eller alle disse lag. En patolog identificerer disse typer ved at kigge på kræftceller under et mikroskop.

Lær mere om at forstå de forskellige typer af nyrekræft ›

Tests du kan få brug, når du ved, du har nyrekræft

Når din læge ved, du har nyrekræft, kan han eller hun anmode andre tests for at lære mere om din specifikke type kræft og til at se, om ikke det har spredt sig.

Læs mere om de prøver, der kræves efter en nyrekræft diagnose ›

Forstå din karakter og stadium af nyrekræft

Din behandlingsplan og prognose afhænger af scenen og kvalitet af din nyrekræft og andre faktorer, såsom din alder og generelle sundhed. Etapen afspejler størrelsen af ​​tumoren, mens karakteren beskriver, hvordan cellerne ser under mikroskop.

Læs mere om din karakter og stadium af nyrekræft ›