Tusgen

Alternative måder at undgå ulykker

Som et alternativ til puder eller strømaftagere, nogle mænd og kvinder vælger produkter, der forhindrer urinen fra utætte ud.

For mænd. Lækagebarrierer kommer i form af klemmer, som du placerer omkring bunden af penis, stramme lige nok til at lukke urinrøret og forhindrer lækage. Enhederne er designet som en oppustelig ring eller en skum-foret metal eller plastik ramme. Hvert par timer, du løsne klemmen til at urinere og holde trykket fra bygningen op. Hvorvidt en klemme arbejder vil afhænge af, om du kan justere det for at undgå lækage og stadig være behagelige. Hvis du har beskadiget hud på penis, er fysisk ude af stand til at løsne klemmen selv, eller har nerveskader, der kan gøre det vanskeligt for dig at bedømme klemme s tæthed, du kan beskadige penis og bør vælge en anden metode. Penis klemmer er tilgængelige uden recept (mærkenavne omfatte Bard Cunningham og Cook), men kan være dækket af Medicare eller din private forsikringsselskab, hvis det bestilles gennem din læge.

For kvinder. Urethrae skær (såsom Femsoft) er engangsartikler, der er placeret i urinrøret for at holde urinen i. Du placerer den smurt, bøjelig enhed til din urinrøret, hvor det svarer til din form og forhindrer urinen i at undslippe. Når du skal tisse, du forstå en fane, der forbliver uden for kroppen til at fjerne indsatsen.

Kun få kvinder bruger urethrae skær. Et par bruger enheder som en almindelig metode til at styre stress eller blandet inkontinens, selv om sådanne indsatser ikke bør anvendes runde-the-clock. Andre bruger indsætter en eller to gange om ugen for særlige situationer, såsom at opretholde kontinens under træning eller en social aktivitet.

En ulempe urethrale skær er, at de ofte føre til urinvejsinfektioner. I en undersøgelse, 10% af kvinderne udviklede en urinvejsinfektion i den første måned af brug, og over et gennemsnit på 14 måneder, 30% af kvinderne udviklede en urinvejsinfektion. Du er ikke en god kandidat til denne enhed, hvis du er tilbøjelig til urinvejsinfektioner, kan ikke tage antibiotika, har en sammensnøret urinrøret, der tager antikoagulantia eller har overflow eller refleks inkontinens. Medicare og mange private forsikringsselskaber vil dække udgifterne til urinrørets skær.

Drible relief

Mange mænd, unge og gamle, er plaget af drible af urin efter den vigtigste stream er stoppet, og blæren føles tomt. Selv hvis de vente et øjeblik og ryst penis før zippe op, kan der være pinlige våde eller farvede bukser. Størst risiko: mænd med forstørret prostata.

Den medicinske betegnelse for denne er post-micturition drible. Det sker, når musklerne omkring urinrøret ikke presse hårdt nok for det at tømme fuldstændigt, hvilket efterlader en lille pulje af urin ved en dukkert i urinrøret bag bunden af ​​penis. Inden for et par minutter, urinen dribler ud.

Prøv disse metoder til at undgå våde og farvede bukser:

  • Øv bækkenbundsøvelser for at øge muskelstyrke.

  • "Mælk" de sidste par dråber af urin. Brug fingerspidserne på den ene hånd, starter omkring en tomme bag din pung, og tryk forsigtigt opad. Hold anvende dette pres som du bevæger fingrene ind mod bunden af ​​penis under pungen. Gentag. Denne manøvre skal flytte samlet urin ind i penis, hvor du kan ryste ud af de sidste par dråber. Med praksis, bør du være i stand til at gøre dette hurtigt og ubemærket.

  • Hos kvinder kan drible forekomme, når en lille urin bliver fanget i skeden, dryp ud når du står op fra toilettet. Tør inde i skeden, før stående for at se, om dryppende stopper.